Nie znalaz?em Ciekawych map i dlatego tu napisa?em
Ponawiam pro?b?.. Czy zna kto? jak?? mapk? "stuntersk?" gdzie na mapie jest du?o pojazd?w i s? teleportacje do stunt?w? (nie interesuj? mnie skrypty tylko ca?a mapa)
ja szukam mapki z tego servera
HostName: www.gta**te.pl Polish Server n2 0.2.2
Address: 87.230.56.82:7768
Players: 25 / 200
Ping: 57
Mode: Los Santos DM~MG+Landgrab 1.0
Map: Los Santos
B?dzie
Szukam mapki Landgrab 5.1 PL, nie ta edytowana przez BYKU, kt?ra jest na stronie, dodana przez Lukiego007, tylko ta oryginalna, wydana razem z plikiem .pwn. Nie mam zamiaru jej bardzo przerabia? tylko dopisa? kilka komend itp. A na pewno nie zmieni? jej autora na m?j nick.
Poszukiwany Landgrab 5.1 PL Wersja pierwotna (nie edytowana przez bykuu) w wersji .pwn oraz .amx
W?a?nie zacz??em co? kombinowa? co do 2.1 PL, ale b??d?w nie mog? usun??. Mo?e ma kto? z was wersje 2.1 PL w .pwn bez b??d?w ? Przynajmniej t? sobie przerobie... W pawno jestem zielony, ale spr?buj? co? zrobi?.
Poszukiwany : Landgrab 2.1 PL w .pwn bez b??d?w (da si? uruchomi?, a tak?e skompilowa? na .amx)
Je?li kto? za?yczy sobie piwa, ja z ch?ci? mu je dam, pod warunkiem, ?e dostan? mapk?...
bieniu, ?al... spamujesz, piszesz ca?y czas to samo, a mo?na to gustownie podkre?li? i ju?.
Pzdr
MrD
Ostatnio zmieniony przez [KP]MrD 2008-03-13, 13:42, w całości zmieniany 1 raz
Szukam mapy San Fierro nawet w wyszukiwarce pisa?em i nie ma takiej mapy podanej. Ludzie prosz? o san fierro i nikt nie podaj?. A ty sie odrazu nie bulwersuj.
Wszyscy daj? mapy LS i LV nikt nie podaje SF. Wi?c o ni? prosz?...
Wiecie co (nie mowie do Ciebie, ale do Wszystkich) Ma?o macie GF'?w na forum My?l?, ?e wystarczy... _sea Ostatnio w tym dziale/temacie widz? same posty typu "Szukam GF'a", a tu macie jak na tacy ...
P.S. Ju? chyba z deka przesadzacie...