Najlepiej by?oby gdyby ka?da frakcja mia?a swoj? baz? i bramy.
Fajnie by by?o parking przed alhambr? zrobi?, parking pod DMV i ma?y parking obok Komisariatu, zamkn?? drog? do Las Venturas a zostawi? tylko San Fierro, dobrze by by?o ?eby ka?da frakcja mia?a po 2 samochody dla siebie, ?eby zrobi? Ko?ci?? na placu pod DMV, w kt?rym msze odprawialiby admini
I inne fajne i ciekawe rzeczy na mapce z w?asnego pomys?u. To zadanie dla kogo? kto lubi si? bawi? w PAWNO lub projektowa? mapy, w nagrod? mog? da? admina na wysokim poziomie no i postawi? piwo Je?li kto? by si? podj?? zadania robienia takiej mapki to prosz? skontaktowa? si? do mnie na gg 6636006 lub wys?ac na maila ale lepiej na gg napisa?.
Po 1: Nie jestem leniem tylko takie takie "zlecenie" jakby? nie zauwa?y? ;/
Po 2: Ten link jest wadliwy
Po 3: Ja te? moge powiedzie?: "Masakra nast?pny chce DM - ile mo?a pe?no jest na forum nie mo?esz poszuka? ?"
Marioo92, moge dostac ostrzezenie ale ty jestes kur*** poj**** i wogule po wierwsze jestes leniem bo na forum jest map GF od groma dalem Ci pierwsza z bzregu . po 2 szukam maki LS DM PL ale w pwn a tego neima na forum w pzreciwienistwie do dwoich GF'?w ..
Glazu, chodzi Ci o mapke w ktorej masz cos takeigo jak msje z ciezarowka czy jak? bo widzalem taki scrypt to tylko dodajesz do byle jakeij mapki i masz napisz co dokladnei potrzebujesz.
Podpis
[you]
Jesli ci pomoglem daj miObiecuje ci ze sie nie opije