Przepraszam za ma?y offtop ale chce co? wyja?ni?.
Mapy:
Landgrab
7.4.1
7.4.2
7.4.3
7.4.4
7.4.5
7.4.6
7.4.7
7.4.8
7.4.9
7.5.0
7.6.0
7.7.0
7.8.0
7.9.0
LVxDMxPL:
8.00
8.01
8.02
S? wy?aczn? w?asno?ci? PL Party Rmx Server, nie b?d? one udost?pniane publicznie.
Je?li za? ma kto? t? mape z przecieku drobnego, autorzy nie wyra?aj? zgody na u?ytkowanie tych map przez inny serwer ni? PL Party Rmx Server, oraz mapy 7.9.0 przez www.gta**te.pl [rc1] by Adamerso - ten serwer jako jedeny ma licencje na u?ywanie Landgraba 7.9.0
Podkre?lam tak?e, ?e nie b?de sie bawi? z serwerami co przerobili sobie numerek mapy 2.1 na 8.02, jest to ?a?osne i nie poprawi morali ?adnego serwera.
Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam.
Poszukuje mapy Hay dla SA-MP (by?a na oficjalnym forum zanim ono pad?o...) oraz jakiej? dobrej mapy do stuntu (du?o obiekt?w, najlepiej po angielsku). Za pomoc w odnalezieniu poszukiwanych =]
Dobra mo?e dziwne ale potrzebuje Pustej mapy a ja nie umiem robi? map poprosze pomoc na GG:2581324 chce poprostu mie? Pust? mape zero samochod?w nic ?eby mapa by?a pusta i do wybierania skin?w 20-30os?b CJ,SWEET,RYDER,BS,OG Loc,Cesar Vialpando, gang Grove pare dziewczyn takie szczeg?lne postacie w grze i pare dziewczyn do wybierania za mape potrzebuje pustej mapy jak by mozna by?o to ?eby mapa mia?a wgrane pare teleport?w /ls /sf /lv ( teleporty na lotniska w 3miastach) /plaza (w LS ) /wojsko (teren wojskowy) /cj (teleport na Grove Street) i /tuning /tuning1 /tuning2 (na 3 tuning lowrider?w zwyk?ych i ulicznych w SF ) Za tak? mape dam 2-3 piwa potrzebuje mape na jutro je?li ktos da to dziekuje mu za do i bedzie najlepiej to bedzie je?li kto? da na [email protected] napisze w temacie kto da? (nick ze strony) ja sie odwdziecze bardzo to dla mnie wa?ne a map nie umiem robi?
i jeszcze jak by mozna by?o to ?eby zrobic napisz mapy " _PeS_ Stunt "
zapomnia?em te? o tym by zrobi? komende /pomoc i napisa? tam jakie s? teleporty podziekuje naprawde dam nawet 4piwa