bieniu1_91, LV DM~MG+Landgrab 2.3 PL chyba nie jest dostepny w pwn ;] Sciagnij sobie 2.1 xD
Podpis
''Pan Jezus wędrował wiele lat i uczył nawet samego Boga'' - ,
''dzięki napadom Niemiec na Polskę ludzie mogli podróżować do obozów koncentracyjnych'' - .
AFK do kiedyś tam.. ( nie tydź, nie 2, lecz zdeczka wiecej ) - Brak czasu. BANNEDfan •̪̀●
Szukam mapy (je?eli taka w ogole istnieje) bo mam swoj serwer i mape do treningow potrzebuje mapy Clans war zeby nie bylo w niej widac na mapce tego gdzie dany gosciu sie znajduje czyli tego kwadracika na mapie bardzo bym byl wdzieczny o taka mape najlepiej TDM jakas rozbudowana z gory dzieki
Na poprzedniej stronie proszono o mapk? LV DM~MG+Landgrab 2.3 PL
Nast?pnym razem pomo?e Ci opcja szukaj
http://www.gtaonline.pl/230,75.htm -- to jest amx a pwn chyba nie ma
(przeczytaj do ko?ca)
Witam czy mo?na prosi? jak?? map? na kt?rej jest Hunter? by?bym bardzo wdzi?czny bo nie moge na ?adnej znale??. Oczywi?cie dla osoby kt?ra pode?le linka na download dla takiej mapy
Moloch, Tu masz tak? mapke
W tej mapcej jest Hunter. (Hunter ma id 425 w mapce jest ten helikopter patrzy?em w pwn ;])
Podpis
''Pan Jezus wędrował wiele lat i uczył nawet samego Boga'' - ,
''dzięki napadom Niemiec na Polskę ludzie mogli podróżować do obozów koncentracyjnych'' - .
AFK do kiedyś tam.. ( nie tydź, nie 2, lecz zdeczka wiecej ) - Brak czasu. BANNEDfan •̪̀●
Wielkie dzi?ki mapka super dla ciebie. tylko mam jeden problem na tej w?a?nie mapce strasznie puuuu?no wczytuj? mi sie tekstury nie wiecie czym to jest spowodowane? sorry za off
To mo?e by? spowodowane wieloma czynnikami np. wolny komp, wolne ??cze, za du?o pobieranej pami?ci na mapie. Ja Ci radze zmniejszy? liczbe settimer?w i je?li to mo?liwe zmniejszy? warto?? tablic przy sta?ych...
Nigdy sie nie bawi?em z serwerami samp to m?j pierwszy dzie? wi?c zabardzo mi to nic nie m?wi. co do tychczynnik?w to wolny komp napewno nie jak ju? to wolne ??cze bo mam jakie? problemy z netem ostatnio i ten trzeci czynnik te? mo?liwe