''Pan Jezus wędrował wiele lat i uczył nawet samego Boga'' - ,
''dzięki napadom Niemiec na Polskę ludzie mogli podróżować do obozów koncentracyjnych'' - .
AFK do kiedyś tam.. ( nie tydź, nie 2, lecz zdeczka wiecej ) - Brak czasu. BANNEDfan •̪̀●
cze?? ja szukam Mapy typowo do driftu z du?a ilo?ci? kom?d samochod?w i teleportow i jak by sie wam uda?o aby by?o pwn to bym doda? cos od siebie. pliska
Podpis
[you]
Jesli ci pomoglem daj miObiecuje ci ze sie nie opije
Hmm xD 2 prawie takie same posty x]...
_SMC_HAN, jak ktos bedzie mia? taka mapke to ci da...
Podpis
''dzięki napadom Niemiec na Polskę ludzie mogli podróżować do obozów koncentracyjnych'' - .
AFK do kiedyś tam.. ( nie tydź, nie 2, lecz zdeczka wiecej ) - Brak czasu. BANNEDfan •̪̀●
Witam szukam mapy GF dok?adnie to.. GodFather:LS RP (PLERP) naprawde potrzebuje tej mapy obij?tnie czy w PWN,AMX pisac na gg >>>*******<<< albo piszcie mi na priv prosz? dam za to du?o piffek
Ostatnio zmieniony przez Robert007 2008-05-22, 08:53, w całości zmieniany 1 raz
dwa razy to samo prawie mowie Ci tej mapy tu niema wiec jej niedostaniesz poszukaj w google a jak nieznajdzesz to znaczy ze jej niema udustepnionej a po drogie jedno piwo mozna dac
wescie poszukajcie mapke dlamnie przypominam mapka do driftu w pwn jak by sie da?o
Podpis
[you]
Jesli ci pomoglem daj miObiecuje ci ze sie nie opije
Witam. Potrzebuj? mapki typu LV+SF~Landgrab+[DM][PL] ale bez animacji. Rzecz w tym ?e mam duuuu?? baz? admina, i jak wpisuje "/winda down" to posta? macha r?k?. Tak samo jest jak wpisze "/w". Nie znalaz?em jeszcze mapki bez animacji.