siemka poszukuje mapy DM ale rzeby miala aktywne rampy samochody w ls lv sf i na wsiach lecz zeby nie bylo limitu benzyny nie piscie ze jest opcja SZUKAJ bo nic nie pisalo ze sa aktywne rampy i te opisy sa dla mnie nie jasne nie wiem czy mama ma to co co ja chce aha jeszcze jedno mapa musi posiadac hociarz jeden stunt park byl bym bardzo wdzieczny gdyby ktos mi zrobil mapke w amx dam tyle piw ile bendziecie chcieli
[ Dodano: 2008-09-16, 20:48 ]
najlepiej jak by mo?na bylo spawnowac nrg i infernusy
Poszukuje:
2.) NAJLEPSZEGO Langraba jakie to numery i prosi?bym o aktualny link do downloadu
1.) najnowszego langraba jaki to jest i prosz? o link aktualny do downloadu
Poszukuje mapy do sa-mp 2.2.0 niestety nie wiem jak sie nazywa i nie wiem czy jest dostepna w wersji 2.2.0
na tej mapie mozna kupywac bron i jak ktos mnie zabije to dalej zostaje ta bron a najwazniejsze to chce zeby byl bank czynny , i zeby mozna bylo tankowac samochody,motory itd jakby ktos mial ta mapke to prosze o linka
za pomoc PIWO
[ Dodano: 2008-09-24, 17:54 ]
sory za spam ale pilnie potrzebuje tej mapki i poszukuje tez mapki z rampami do sa-mp 2.2.0 bedzie duzo piwek za pomoc