Siema , ja szukam 2 skrypt?w w pwn i amx bo samo pwn nie dzia?a i samo amx te? nie dzia?a . Chodzi mi o skrypt aut z silnikiem tzn. trzeba wpisa? komend? np. /odpal i dopiero wtedy auto rusza i tak samo ?eby zgasi? np. /zga? . A drugi skrypt , kt?rego szukam to taki ?e trzeba wpisa? np. /pasy i wtedy nasza posta? zapina pasy i wtedy np. jak mocniej walnie to nie ma BW bo pasy by?y zapi?te w przeciwnym razie posta? wypada z wozu albo ma BW . Szuka?em tych skrypt?w na wielu stronach ale nie znalaz?em . Za przydatne odpowiedzi p?jd? piwa .
Witam, mam problem, gdy? NG (wojsko) Respi si? w wodzie, wraz z wszystkimi pojazdami. Jest to ko?o granicy LS-SF, prosz? o pomoc, lub skrypt. Jest to na serwerze oczywi?cie Role Play.
Podpis
Los Angeles Role Play REAKTYWACJA!
Zapraszam na forum: http://www.la-rp.pl
IP: 188.116.33.136:7877
-pierwszy skrypt to praca, dzi?ki kt?remu mo?na by? terroryst?, mafiozo, policjantem, ksi?dzem itd.
-drugi skrypt to hokej. Jest on na stronie, ale link wygas? lub zosta? usuni?ty.
Za prac? i hokej jednocze?nie dam 4 piwa, a za 1 skrypt 1. Prosi?bym r?wnie? o takiego Bus Bota (taki bot kt?ry je?dzi autobusem i zatrzymuje si? na przystankach). Oczywi?cie jest on na stronie, lecz jako? nie potrafi? go znale??. Kilka dni temu widzia?em ten temat (chodzi mi o ca?y temat). Razem za wszystko postawi? 6 browc?w, lub pomog? w San Andreas, lub GTA IV razem z dwoma dodatkami.
[ Dodano: 2010-07-14, 18:33 ]
Ok, dzialalo, ale wgralem potem next srkypt i przestalo dzialac. Prosz? o pomoc. Serwer postawiony na og-servers.net. Wgra?em kilka skryptow, parking dmv, interior limuzyny i san news, kolory nickow, predkosciomierz, wyspe, interior szpitala i kierunki na E i Q, tancz?ce boty w alahambrze i granice LS-SF. Nic nie dziala oprocz kierunkow, prosze o pomoc. Za pomoc dam To moj server.cfg:
Po pierwsze masz za du?o filterscripts, po 2 og-servers.net jest do dupy, i nie pozwala na u?ywanie skryptu No Limit Objects, bo to obci??a serwery. Zalecam u?ycie skryptu do obiekt?w "xStreamer" A reszte skrypt?w, wgra? do mapy. ( Je?li posiadasz .PWN mapy ). Je?li nie wiesz jak, napisz mi na PW, a postaram sie pom?c p??niej.
macina ty we? nie za?miecaj tematu. wpisuje jedno s?owo w po?cie i my?li ?e b?yszczy. Przez takie g?wna za?miecasz ca?? stron? tematu i inni ludzie nie mog? pom?c tym, kt?rzy przez was s? ju? na poprzedniej stronie (wi?kszo?? ludzi nie patrzy na poprzednie).
macina, Skrypt xStreamer musisz mie? na samym pocz?tku w FilterScripts, musisz mie? te? zrobi? folder ,, plugins " I wrzuci? tam plik xStreamer.dll ( je?li masz windowsa, je?li linux, to xStreamer.so ) + dopisa? w server.cfg linijke ,, plugins " tak samo jak np. filterscripts wyglada, i dopisa? do niej xStreamer. czyli wygl?da?o by to tak:
A obiekty z pliku " No Limit Objects ", musisz przerobi?, z CreateObject, na CreateStreamedObject i wrzuci? do mapy, do publicu OnGameModeInit !
jason66,
Skrypt na hokej:
Ten na prace te? postaram si? znale??, jak znajde to dam zna?
//---EDIT---
Skrypt na prace:
prosze
Ja ci?gle szukam systemu silnika ( komendy /odpal w?z rusza , komendy /zgas gasi , /wyjdz wychodzi z wozu ) tylko ?e ten system jest na necie od MaTT ale on nie dzia?a ma du?o b??d?w i mo?na tylko wpisa? /odpal , /zgas nie dzia?? i wog?le po tym nie dzia?aj? inne komendy typu /ja /do itp. I szukam jeszcze systemu pas?w ?e jak si? nie zapnie to wyrzuca z wozu albo tracisz przytomno?? . Pozdro .