Czemu skrypt na prac? jest zapisany jako x_jobs.inc, a nie .amx?? Ja si? na tym nie znam i na PWN te? nie. Pliki .inc s? w folderze include. Gdzie to mam wgra?? I jeszcze jedno: tam gdzie jest hokej, pisze download i na dole -Pastebin. Klikam w to i tam jest kod. Ja si? na tym nie znam. M?g?by? mi da? normalne hokej.amx czy co??
PePPaPyT, ten link z silnikiem , kt?ry znalaz?e? na forum sa-mp mo?e jest na takiej zasadzie jak tw?j skrypt , ale nie da si? go ?ci?gn?? bo wszystkie linki wygas?y ....
PePPaPyT mo?e by? poda? komendy do tego hokeja?? A te prace maj? limit. Znaczy ta strona i potrzebny jest premium, a premium nie chc?, bo bardzo rzadko ?ci?gam co? z tej strony. A m?g?by? da? przynajmniej link do tego tematu z Bus Botem czy czym? i te komendy do hokeja??
Edit: Dobra ju? komendy na hokej mam wystarczy wpisa? /hockey. I za ten skrypt masz piwo.
Edit2: No dobra pobra?em ju? te /jobs ale prace tylko 4 i troch? g?upie:
Kombajn
Jaki? pilot
Sprzedawca Hot Dog?w :O
Kierowca ci??ar?wek chyba. Ale ja poszukuj? skryptu z Terroryst?, Policjantem, Mafiozo, Prostytutk?, Ksi?dzem, itp.. Ten skrypt by? na jednym servie i bardzo mi si? spodoba?, niestety nie zapisa?em ip serwera . Ale dodam, ?e w nazwie by? wyraz Extreme. No ale nie narzekam na ten skrypt, je?eli m?g?by?, daj ich wi?cej.
Ostatnio zmieniony przez jason66 2010-07-15, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
Zmieni?em CreateObjects na CreateStreamedObjects (z no_limit_Objects) i wgra?em do mapy w odpowiednim miejscu, i mam tak b??d: M?g?bym prosi? o includy, gdy? ja mam przestarza?e pawno i includy.