Witam, poszukuj? skryptu tzw. "rozwoziciela pizzy". Widzia?em takie co? na serwerze RP SA-MP lecz nie pami?tam ju? nazwy.
Skrypt polega? na:
- odbiorze zlecenia z pizzerii w LS
- wzi?ciu skutera
- zawiezieniu pizzy pod "adres" wskazany przez skrypt
- je?dzie po nast?pne zlecenie.
Wgra?em to xStreamer, s? obiekty, ale jakby mapy nie ma, bo mapa sie zmienia na DM. S? tylko te obiekty z xStreamer, wiecej nic nie ma. Nie ma okna logowania, ani nic. Prosze o pomoc dam duzo
Podpis
Los Angeles Role Play REAKTYWACJA!
Zapraszam na forum: http://www.la-rp.pl
IP: 188.116.33.136:7877
Witam, mam prosb?. Chcia?bym, aby kto? zrobi? mi 2 komendy w jednym filterscripcie.
Pierwsza to komenda /car. Chcia?bym, aby po wsisaniu jej przez admina 6 lvl spawnowa?o si? dane auto. Wygl?da? to ma mniej wi?cej tak:
/car [id auta] [1color] [2color].
Druga komenda to /carwlasciciel. Chcia?bym, aby po wpisaniu jej przez admina 6 lvl auto nale?a?o do danego gracza (admin musi siedzie? w aucie). Ma to wygl?da? mniej wi?cej tak:
/carwlasciciel ID/Nazwa Gracza.
Po wej?ciu do auta tego oto gracza ma pisa? tak:
Pojazd nale?y do
[you]
Za przes?anie tego skryptu w .PWN na moje PW lub tutaj dam
Tu masz link do tematu z tym salonem. Tylko ?e tu jest inaczej.
Wpisujesz komende na jaki? pojazd, np. /emperor i spawnuje ci Emperora. I jak chcesz jaki? kolor zmieni?, to wpisujesz np. /0 ?eby by? czarny, /3 ?eby by? czerwony, /6 ?eby ?ty by? itp.. Ale przyw?aszczania samochod?w nie znalaz?em.