sima panowie potrzebuje skrypt dzieki ktoremu jak wysiade z samochodu to nie zniknie on a jak wy?acze serwa to bedzie po staremu czy chce skrypt ktory nie us?wa samochod?w jak z nich wysiade z g?ry dziekuje oczywiscie dam :piwko:
Tego si? nie da zrobi? w pliku bo sam sobie musisz pododawa? wozy. Dodajesz wozy Poprzez:
I dajesz tak samo jak w:
Tylko ?e na ko?cu dajesz:
A na pocz?tku mapy/skryptu:
Witam!! Jak w temacie potrzebuje 2 skryptow 1 skrypt.
Potrzebuje skryptow z wypadkami ale takiego ze nie kazde lepsze udezenie i wypadek tylko zeby byla jakas szansa ze moze cie nie ((freeznie)).. i jeszcze zeby medycy mogli go z tego wyciagnac badz mozna by bylo kupic apteczke np. 24/7 i uleczyc poszkodowanego.
2 skrypt.
Potrzebuje spolszczenia do Godfathera ale takie w ktorym by bylo spolszczone to ze jak pisze Imi?_Nazwisko zosta? zbanowany/kickowany przez Imi?_Nazwisko powod: i chcia?bym zeby wlasnei warny / kick / bany wogule wszystkie info na czerwono byly po polsku
Oczywi?cie wszystko w .AMX
dla zdobywycy tych skryptow bedzie z gory dziekuje
szukam skryptu ale na bardzo szybko dam duzo za szybkosc
wiec szukam takiego skryptu co idzie zapisac wspulrzedna ale nie dla admina tylko dla wszystkich np. do zapiswania /savepos a do wczytania /loadpos poczebuje to bo mam fajna mape z przeszkdoami ale kazdemu jak sie nie uda nie chce sie od poczatku a to bardzo ulatwi ( i zeby przenosilo z pojazdami ! )
nie wiem czy jest aki skrypt a jesli nie to prosze aby ktos go stworzyl. otoz potrzebuje skrypta na bieganie (sprint) w 0.2.2 takie jak bylo w 0.1
za pomoc oczywiscie
Gdy ktos uderzy autem w np mur to zeby go unieruchomilo na 2min.
Jezeli nie chce czekac 2 min to moze wezwac medyka na /wezwij medyk.
I jak medyk juz sie pojawi przy poszkodowanym to wpisze /ocknij i ten ktos bedzie mogl juz sie ruszac. Mam nadzieje ze zrozumiale xD Prosze sie postarac
i jest kolejny problem. Gdy otwieram ten link to mi sie pojaiwa takie cos:
"Taki post lub temat nie istnieje, by? mo?e zosta? przed chwil? usuni?ty, wr?? i spr?buj ponownie"