Potrzeba mi skrypt z wypadkami do gf kt?ry zrobi co? takiego ?e np jak kolo w co? walnie to musi zadzwoni? po pogotowie albo kto? musi i jak
pogotowie przyjedzie to go reanimuje i wtedy dopiero kolo mo?e si? rusza?
postawie
masz racje ten skrypt nie dziala. dlatego prosze zeby ktos dal mi dzialajacy skrypt bo bez normalnego speeda nie da sie grac:(
[ Dodano: 2008-01-28, 11:45 ]
Poprosil bym jeszcze o skrypt dzieki, ktoremu gracze beda mogli sie teleportowac (im wiecej teleportow tym lepiej). A i jeszcze o komendy duzo komend z gory thx.(Bedzie albo i )
A ja potrzebuje skryptu /tune i /v [nazwa pojazdu] <<(tylko dla admina) ma ktos? Jak tak to bardzo prosze w amx! Szukalem na w calym dziale skrypty i nie znalazlem, moze jestem slepy..ale plz o te 2 skrypty
Koles co ty mi tu dales:O jakis badziewie ktore nie dzia?a... Bardzo prosze o skrypt na komende /v [nazwa pojazdu]<<<<dla admina i /tune dla wszsytkich!!!
Szukam skryptu - LOTTO jest taki na psz i sa dwie komendy /Lotto help i /lotto 0-40 czyli losowanie numerka. Bardzo bym prosil o ten scrypt jak najszybciej. pozdrawiam