Witam, chialbym prosic o skrypt na rejestracje . probowalem juz kilka z forum ale zadne mi nie dziala ;/ prosil bym o takie ze jak wejdziesz na gre to odrazu samo sie pojawilo dam zimne
- system aut - kupowanie pojazd?w na w?asno?? ...
- system parkowania aut
- mo?liwo?? stawiania blokad i kolczatek dla PD,FBI,NG ...
- System dom?w - najlepiej ?eby domy by?y ju? gotowe mo?na by?o odrazu kupowa?
- odpalanie silnika na komend? /odpal
- kontrolowanie pojazdu - komenda /dr a w menu : zapal ?wiat?a, otw?rz mask?/baga?nik
Prosz? o podawanie aktualnych link?w do skryptu/strony oraz o stawianie takich skrypt?w o jakie prosz? ... za ka?dy skrypt stawiam piwo
Podpis
[you]
pomogłem???Nie dziękuj wystarczy że postawisz
Mój komentarz oglądano już razy
A wi?c tak.Nie jestem za?o?ycielem serwera i nie znam si? na tym wi?c nie wiem czy co? takiego istnieje.Poszukuj? skryptu kt?ry umo?liwi? by robienie back flip?w i front flip?w motocyklem.Skrypt ma by? pod SA:MP'a 0.3c R2.Je?li takie co? istnieje prosz? o kontakt na PW.Kto pomo?e stawiam piwo.
Witam.
szukam skryptu kt?ry doda mi do mapki gangi tz chodzi mi o to zeby by? szef i m?g? dawa? zaproszenia innym, mo?e to byc jakikolwiek gang potrzebuj? tylko wz?r;)
z g?ry dzi?kuje.
Witam szukam i nie moge znalesc skryptu na rangi na serwerz takie jak (head admin) (junior admin) (admin) (Vip) tak zebym tylko w pliku pwn wpisywal nick gracza do danej rangi