Witam szukam skrypta na viatol ,,System poboru op?at drogowych".Chodzi mi o konto viatolu i jak sie przejedzie pod bramkami pobiera kase,a do?adowa? konto mo?na na stacji paliw.Leci ch?odzone
Chodzi mi o to ze wpisujesz /v /pojazd lub co? i masz menu ;d tam pojazdy i mo?na stworzy? tylko '2' jak si? stworzy trzeci to tamte dwa si? usuwaj? i jeszcze mo?e by? opcja ?eby usun?? pojazdy te kt?re si? stworzy?o
Witam serdecznie;] Szukam dosc skomplikowanego skryptu administracyjnego z rangami i warunkami rang(ograniczenia) pewnie nikt mi tego nie zrobi za free bo to duzo roboty;] wi?c chodzi o to ze h@ moze wszystko viceh@ moze mniej itd np h@ moze dac h@ vice itd nie chce mi si? pisac prosze o kontakt na gg nie za free pilnie pisac!!!!!!!! GG 36276348
Witam potrzebuj? skryptu "wszed?/wyszed?" czyli ?e wy?wietla si? na chacie wiadomo?? ?e wszed? jaki? gracz i wyszed? , szuka?em na forum ale ka?dy link wygas? . Z g?ry dzi?ki
//Edit
Prosz? r?wnie? o skrypt na Admina na serwer , nie mog? go znale?? widz? tylko same J.admin , chce prosty skrypt na admina z komendami
Ja bym prosil o skrypt na policje a dokladniej:
Zeby admin dawal range. gracz ktory ma ta range zeby mial za nickiem (policjant) np: Darex(policjant):siema
co ma robic? wiec tak wiezic graczy i dawac mandat. 3 mandaty gracz idzie do wiezienia
To ma byc na mape FullDM to tam jest wiezienie na komende /wiez id czas
komendy policjanta: /wiez /unwiez /mandat /unmandat 8)