Witam szukam skryptu do MTA 1.0 i ot?? potrzebuj? skryptu dzi?ki kt?remu bedzie mo?na otwiera? i zamyka? bramy w wyznaczonym miejscu czy jako? tak...Potrzebuj? te? skryptu na wi?zienie [NIE zbugowanego i wypr?bowanego] poniewa? mam sw?j serwer i proszkuj?c w?asnie tych 2 skrypt?w.
Je?eli kto kol wiek ma mo?liwo?? i wie gdzie mo?na pobra? takie skrypty jak np otwieranie bramy, wi?zienie,przelewanie pieni?dzy przez kom? de /przelej prosz? o kontakt na m?j numer gg: ******
Dzi?kuj? za przeczytanie tej wiadomo?ci.
Ostatnio zmieniony przez KukiX 2009-11-07, 15:53, w całości zmieniany 1 raz
szukam skryptu na paliwo(nie zbugowane), uleczanie gdy? mam serwer z Pogotowiem i chc? ?eby ulecza? ludzi i naprawianie bo na serwie jest te? Pomoc Drogowa i chc? ?eby mogli auta naprawia?
Szukasz skryptu, kt?rego nie ma na forum(je?li nie sprawdza?e? czy skrypt kt?rego szukasz jest na forum, zr?b to) Napisz tutaj, opisuj?c jego funkcj? lub podaj?c jego nazw?. Postaramy Ci si? pom?c w uzyskaniu upragnionego skryptu
Za ka?d? pomoc w odnalezieniu skryptu odwdzi?czaj si?
Podpis
[you]
, pomogłem ci Wystarczy jak podziękujesz
Ostatnio zmieniony przez The Psychol 2011-01-04, 16:09, w całości zmieniany 1 raz
Poszukuje skrypt na sklepy w SF. Przyda? by si? sklep z broniami sklep z telefonami a tak?e nie odrzuc? baru czy klubu.Skrypt ma dzia?a? na tej zasadzie ze gracz wchodzi do sklepu, potem dajmy przyk?ad w marker i wyskakuje mu menad?er w kt?rym mo?e kupi? telefony napoje alkohole i takie tam. Za co? takiego dam dwa piwka a mo?e nawet trzy.Prosz? nie pisa? odpowiedzi ze wszystko jest na wiki mta bo zbytnio tego nie ogarniam.
Hi, a mam jeszcze jedno pytanie w sprawie licznika predkosci, poniewaz mam zrobiona grafike i skrypt, lecz nie pokazuje mi sie on na serwerze. Bardzo bym prosil o pomoc
Teraz tak, czy jest to twoj skrypt jak tak to pokaz kod bo z kosmosu ci nikt rozwiazania nie da ... jak z neta to moze jakas stara nie dzialajaca wersja, istnieje tez mozliwosc ze nie wlaczyles tego skryptu ale to juz najmniej prawdopodobne ...