Witam ! Z g?ry pisze aby?cie nie usuwali tego tematu tylko prosz? go przenie?? do odpowiedniego dzialu ! : ) ( nie moglem si? domy?li? gdzie to napisa? ) A mianowicie chodzi o to jak w temacie czy da si? usun?? komu? konto i jak ? Chodzi mi o usuni?cie komu? konta lub zalogowanie si? jako ta osoba ale to drugie jest raczej nie mo?liwe bo nie mam sk?d wzi?? hasla. Chyba ?e jest na to te? spos?b ; ) Zaznaczam i? jestem administratorem na tym serwie. Wiec moje pytania to :
1. Czy da si? usun?? kogo? konto.
2.Jak to zrobi?, je?eli si? da.
3.Czy da si? zmieni? haslo takiej osobie nie znaj?c go i nie b?d?c na tym koncie.
4.I jak zmieni? to haslo lub "poznac".
Dzi?kuje! Stawiam piwo !
Czyli mam zrobi? skrypt ? Czy na f8 po prosty wklei?
tak ? Czy mam zrobi? skrypt tak jak jest tu podany :
a komenda to b?dzie deregister login czy jak ? I czy ma by? w mecie po stronie serwera czy klienta ? : ) Stawiam zimne ; )
Powiem tak, po pierwsze to jest funkcja nie komenda, wi?c nie mo?esz wklei? do konsoli, po drugie ten skrypt usunie konto na kt?rym jeste? aktualnie zalogowany ;d
function onCmdDeregister ( playerSource, commandName, loginName)
local sourceAccount = getAccount (loginName)
if sourceAccount then
removeAccount (sourceAccount)
outputChatBox ("Konto zosta?o usuni?te!", playerSource)
else
outputChatBox ("Nie ma takie loginu w bazie danej ;d", playerSource )
end
end
addCommandHandler("deregister",onCmdDeregister)