Witam.. Forum przegl?dam od bardzo dawna lecz dzi? postanowi?em si? zarejestrowa? aby zwr?ci? si? do was o pomoc. Mianowicie chodzi o to, ?e powsta? mi w g?owie pomys? na ciekawy skrypt tylko - i tu jest sedno sprawy - jak zrobi? takie GUI jak na obrazku? :
Chcia?bym aby takie okno wy?wietla?o si? po naci?ni?ciu danego przycisku na klawiaturze np. "J". Na buttonach ma by? napis np. "Siedze" i obrazek - po klikni?ciu buttona GUI znika i posta? wykonuj? animacj? siedzenia (czyli button ma wpisywa? komend? /siedze)
Licz? na wasz? pomoc w nakierowaniu mnie jak co? takiego napisa?. Pozdrawiam gor?co i licz? na pomagaj?ce mi odpowiedzi :> Oczywi?cie nagradzam piwkiem ka?d? pomocn? odpowied?.
Na wiki wszystko masz napisane, pokombinuj, a napewno co? wykombinujesz.
Je?li b?dziesz mia? jakie? problemy/pytania pisz ?mia?o, a napewno kto? Ci pomo?e
PS Dla tych do?wiadczonych, je?li nie napisa?em jakiej? funkcji to prosz? dopisa?