mam taki problem bo pr?buje zrobi? prawo jazdy na serwerze i nie wiem jak to napisa? by po dojechaniu w miejsce CP odpala?o kolejny CP itd. m?g?by mi kto? doradzi? lub pom?c poprawi? b??dy w tym:
Race checkpointy to masz w tym SetPlayerRaceCheckpoint
A co do tego ?eby stworzy?o nast?pny race checkpoint to ustawiasz w publicu OnPlayerEnterRaceCheckpoint
Wujek14, po prostu tworzysz mu checkpoint na samym ko?cu tego kodu co wrzuci?e?. Oczywi?cie przypisuj?c go pod zmienn?, tak ?eby? p??niej po przejechaniu przez ten checkpoint m?g? odpali? kolejny i tak w k??ko a? do ko?cowego.
Mam kolejny problem chcia?em zrobi? komend? /kickall ale nie wiem jak zdefiniowa? wszystkich graczy, jakby kto? mia? takow? komend? ju? gotow? lub powiedzia? jak to zrobi? z by?bym wdzi?czny
Hej mam kolejne pytanie, bo chcia?em zacz?? pisa? antycheata na soba i jakie bugi ma sob lub czego uzyc by rozpoznac czy gracz ma soba czy nie, nie wiem jak zacz?? ma kto? jakie? rady czy cos. Z g?ry dzi?ki
Nie ma sensu teraz zabierac sie za pisanie zabezpieczen na czity bo po prostu za ma?o umiesz. Najlepiej bedzie jak sobie sci?gniesz z neta i dopiero pozniej jak juz bedziesz lepszy to mozesz sie za takie rzeczy zabierac. Ale to i tak musisz dlugo jeszcze sie uczyc bo tworzenie zabezpieczenia na sobeita nie jest takie latwe trzeba duzo cierpliwosci i umiejetnosci.
[ Dodano: 2019-12-21, 20:46 ]
Mam pytanie bo zrobi?em gangzone i jaka funkcja odpowiada za sprawdzanie czy gracz w nim jest na przyk?ad ?eby mu wys?a?o wiadomo???
[ Dodano: 2019-12-24, 11:43 ]
Cze?? mam takie pytanie jaka funkcja odpowiada za sprawdzane gracza czy jest w danym punkcie i nie chodzi mi o OnPlayerInRangeOfPoint tylko chc? zrobi? viatole ze jak gracz jest w punkcie ?apania viatola to pobiera od niego dana ilo?? kasy, pr?bowa?em w OnPlayerUppdate ale jak wjecha?em w punt to caly czas zabieralo kase a ja chce aby to si? dzia?o raz