Autorem c-side nie wiem kto jest
Autorem S-Side jestem ja.
Witam, jest to m?j pierwszy hud kt?ry tu publikuje!
Mi?ego u?ywania,edytowania!
client.lua nie jest rozkodowany dlatego, ?e mo?e kto? chcia?by sobie to zedytowa? wi?c zostawiam odkodowane, a server.luac nie moge da? odkodowanego bo mam go na starym dysku.
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Odkodowany server.luac:
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Pobieranie avataru i wys?anie go do client.lua a co do tego ssa, napisa?em tak aby nastraszy? osobe kt?ra poniek?d nieuczciwie otrzyma?a ode mnie owe skrypty. Teraz je udost?pniam bo sprzedawa?a je za PSC i nie ma w nich ?adnych backdoor?w.
[ Dodano: 2021-04-03, 10:59 ]
Udost?pnie s-side tylko jak kupie now? p?yte g??wn? i b?de mia? tamten dysk czyli po ?wi?tach wielkanocnych.
[ Dodano: 2021-04-03, 11:01 ]
A ty ju? nie b?d? adwokatem takim bo poszed?e? do niego na zarz?d i mo?e mu p?aci? jeszcze b?dziesz sponsorze. Zobaczysz jak z ciebie wy?udzi r?wnie? a potem cie zostawi z niczym.
Z jednej strony niby fajnie z drugiej niby nie. client fajnie i czytelnie napisany co do samego zamys?u skryptu git lecz na t? chwil? nie polecam u?ywa? go na w?asnych serwerach bo nie wiadomo co jest w pliku server do puki autor tematu nie wykopie go z starego dysku
Po stronie clienta triggery od avatar?w fakt faktem nie twoje - u?yte z avatar?w kt?re wystawia?em, co mo?na nawet zobaczy? po kodzie wi?c tu nawet nie ma ju? co ocenia?.
bez sensu robi? 2 dxDrawTexty z czego jeden robi za 'czarne' t?o, lepiej by by?o zrobi? funkcje w?asn? od tego.
Strona servera zakodowana wi?c nie ma co ocenia?, nawet nie warto teoretycznie tego u?y? - patrz?c na ssa:
Je?li bym mia? to wystawia? tutaj - to bym to poprawi?, od d?u?szego czasu stosuj? metod? kt?r? poleci?em wy?ej - licznik ma ju? troch? czasu i jeszcze tego nie stosowa?em wtedy, teraz wydaje si? to du?o lepsz? opcj? i bardziej czyteln?.
Podpis
Support Team:04.10.2020 - 01.09.2020 Test Moderator:03.05.2021 - 01.09.2021 Moderator:01.09.2021 - 23.10.2021
Ostatnio zmieniony przez Wilq 2021-04-13, 22:41, w całości zmieniany 1 raz
Bot my?l? ?e wykonany dobrze, na pewno pomys?owo, nie ocenie kodu bo nie mam ORYGINALNEJ zawarto?ci, co do dxDrawText?w Satan, ka?dy je robi jak chce, czy funkcja czy podw?jnie, nie wyolbrzymiaj. Pozdrawiam!