Siemka, mam prace w kt?rej po wjechaniu autem w punkt ?aduje mi si? towar, ale chcia?bym, ?eby to si? robi?o dopiero po wjechaniu w punkt i klikni?ciu klawisza E. Jak to zrobi? w tym kodzie? Za pomoc stawiam https://pastebin.com/DKe4eAPE
Chodzi o wjechanie w ten punkt: 1068.61450, 2083.54541, 10.79659
A mo?e zajrzyjcie do kodu jak mam to p?ki co zrobione, a nie bez my?lnie dajecie wz?r, bo je?li to by by?o w tym kodzie takie proste to nie tworzy?bym tu tematu.
E60, Dzia? ten przeznaczony jest do pomocy napisania/udoskonalenia w?asnego kodu. Je?li jeste? zbyt t?py i nie potrafisz dopisa? tak prostego fragmentu kodu, a do tego obra?asz osoby kt?re staraj? Ci si? pom?c, to nie oczekuj od nas tego ?e damy Ci gotowy skrypt. Skorzystaj z mta wiki i zr?b sobie to sam. Osobi?cie moim zdaniem temat powinien by? ju? dawno zamkni?ty przez administracj? oraz przeniesiony do ?mietnika, tam gdzie jego miejsce.