Witam, probuje zmienic predko?? ju? od d?u?szego czasu lecz mi nie wychodzi. Nie znam j?zyka lua i nie umiem programowa?. Robi?em wg. tego: http://www.gtaonline.pl/d...itp-vt62398.htm , lecz nie uda?o si?
Ehh, wklei?em to co tu napisa?e? i dalej nie dzia?a. Nie wiem jak to zrobi?, a i jeszcze mam jedno pytanie jak usun??/ogarniczy? panel f1 w freeroami'e? Bo jak wy??cze to usuwaj? si? ikonki z mapy itd... :X
Zmie? pr?dko?? na mniejsz?, np. 50 km/h i sprawd? czy dzia?a. Kiedy? jak bawi?em si? handlingiem w?a?nie by? jaki? problem z spoooro zwi?kszon? pr?dko?ci?, ale dok?adnie nie pami?tam, to by?o z p?? roku temu
Sam handling maxVelocity nic ci nie pomo?e bo to jest pr?dko?? maxymalna auta.
Ja jak si? tym bawi?em zmienia?em r?wnie? przy?pieszenie auta aby auto szyciej nabiera?o pr?dko?ci. Mo?e jestem w b?edzie ale u mnie to dzia?a?o
Oski, a m?g?by? jaki? wz?r napisa? pod bulleta i napisa? gdzie to wklei?, zielony jestem a wz?r mi wystarczy ?ebym wiedzia? jak inne robi?. z g?ry dzi?ki, pozdrawiam.