Witam witam.
M?j problem brzmi nast?puj?co.
Potrzebuj? zrobi? "co?", nie wiem jak to nazwa?.
Skrypt ma dzia?a? tak :
Gdy klikn? prawym przyciskiem na auto, wtedy utworzy si? przycisk w miejscu klikni?cia. Okej. To ju? mam za sob?. Tu pojawia si? problem, bo gdy b?d? ca?y czas klika? na pojazd to chc?, ?eby tamten stary przycisk z ostatniego klikni?cia i pojawi? si? nowy z nowego. Nie wiem jak to opisa?. Za??czam kod, kt?ry do tej pory uda?o mi si? skombinowa?.
Problem jest z linijk?:
,je?eli umieszcz? j? za wcze?nie, to gdy klikne byle gdzie, to on i tak si? pojawi. A ja chcia?bym, ?eby dopiero po klikni?ciu na samoch?d pojawi? si?.
Poza function nie mog? tego umie?ci?, gdy? s? tam
Moje marzenie co do skryptu.
Klikam na pojazd. Obok kursora pojawia si? przycisk "Odpal silnik". Klikam jeszcze raz na pojazd, ginie wcze?niejszy przycisk, a pokazuje si? nowy obok kursora. Poprostu nie mam s??w jak to opisa?. Prosz? o pomoc i z g?ry dzi?kij?
Oh dzi?ki Ci za marzenie me !
Piffko !
Co prawda musia?em troche pokombinowa? jeszcze ze skryptem bo by?o pare b??d?w np. zamiast guiSet by?o guiGet . Teraz wygl?da tak :
Dzi?ki jeszcze raz za pomoc :*
[ Dodano: 2013-08-06, 21:37 ]
Dupa. Nie dzia?a. Gdy klikne na auto przycisk pokazuje si?, lecz po chwili znika.