Shuffle, nie dawaj gotowc?w tak, poniewa? oni si? napewno nienaucz jak ju? np. pisz? ?e nie widz? to mo?na wtedy da? gotowiec.Split, mo?esz spr?bowa? zrobi? to na setTimmer ?e co np. 5 minut pobiera wszytkie auta na serwerze i zapisujesz jaki?? date auto jak nikogo nie ma na kolejny seTimmer usuwasz.
luki123luki123, nie zgodz? si? z tob?. M?drzy forumowicze bior?c gotowy kod powinni analizowa? go. Ja ucz?c si? (bo teraz umiem ciut wi?cej, ale wci?? si? ucz?) zawsze tak robi?em, jak kto? dawa? mi gotowca, ja spokojnie analizowa?em kod.
Moment! Zaraz! Drogi autorze w?tku, czy tobie chodzi o spawn pojazd?w, czy naprawd? o respawnowanie?
Je?eli o respawn to 3/4 wypowiadaj?cych si? tutaj nie ma racji. Kod, kt?ry da? @shuffle tworzy nowy pojazd co ile? tam sekund (ilo?? sekund zale?na od Ciebie), ale tutaj nie o to chodzi. Powiniene? u?y? tych funkcji:
1. toggleVehicleRespawn
2. setVehicleIdleRespawnDelay
lub 3. timer + respawnVehicle + sprawdzenie czy pojazd jest pusty.