Witam mam ot?? taki problem ?e nie wiem jak zrobi? marker kt?ry teleportuje u?ywa?em skryptu teleporteditor ale on nie dzia?a? jak u?ywa?em kilku map na raz a tak?e pr?bowa?em si? z plikami kt?re mia?y tworzy? takowy marker i mia? teleportowa? i gdy w??cza?em ten plik nie dzia?a?. Pod spodem jest kod tego pliku
Prosi?bym o podes?anie jakiego skryptu kt?ry dzia?a z kilkoma mapami naraz lub dok?adnie wyt?umaczenie co mam zrobi? z g?ry dzi?kuje
Co masz na my?li 'skryptu kt?ry dzia?a z kilkoma mapami naraz'?
Chodzi Ci o interior, dimension? Nie b?dziemy si? domy?la? - je?li oczekujesz pomocy i gotowych skrypt?w to sprecyzuj dok?adnie czego oczekujesz.
mam na my?li taki skrypt co po wpisaniu np. /stworzmarker otwiera si? gui gdzie mo?na wpisa? kordy i wybra? kolor markeru czy co? w tym stylu
Bo stworzy?em map? dok?adnie interior dla LSPD i nie wiem jak zrobi? marker kt?ry teleportuj? ci? do ?rodka tego interioru u?ywa?em w map editorze skryptu teleporteditor ale jak w??czy?em kilka map na raz (na trybie play) to dzia?a?y markey tylko do jednej mapy a do innych ju? nie