Jak kompiluje w nowym pawno ( tzn. tym pawno z 0.3 ) to mam 2 errory. A na 0.2x nie by?o ich.
C:\DOCUME~1\Karol\MOJEDO~1\POBIER~1\RP.pwn(5712) : error 025: function heading differs from prototype
C:\DOCUME~1\Karol\MOJEDO~1\POBIER~1\RP.pwn(5788) : error 025: function heading differs from prototype
A o to linijki:
public OnVehicleMod(vehicleid, componentid) to 5712
public OnVehicleRespray(vehicleid, color1, color2) to 5788
POtrzebuje pomocy na temat pawno najlepioej jak by ktos napisal na gg bo mam tego troche a zostalo 13 bled?w a bylo 26 . Prosze o kontakt 5*****. jak ktos pomoze to doladuje konot za 5zl
Podpis
Ostatnio zmieniony przez TNT 2009-11-09, 21:32, w całości zmieniany 1 raz
mam takie b?edy :
C:\Documents and Settings\SysOp\Pulpit\Matrix\Nowy folder\matrix.pwn(1140) : warning 203: symbol is never used: "idx"
C:\Documents and Settings\SysOp\Pulpit\Matrix\Nowy folder\matrix.pwn(2139) : warning 209: function "getCheckpointType" should return a value
C:\Documents and Settings\SysOp\Pulpit\Matrix\Nowy folder\matrix.pwn(2839) : warning 209: function "getCheckpointType" should return a value
C:\Documents and Settings\SysOp\Pulpit\Matrix\Nowy folder\matrix.pwn(2893) : warning 209: function "getCheckpointType" should return a value
C:\Documents and Settings\SysOp\Pulpit\Matrix\Nowy folder\matrix.pwn(2950) : warning 209: function "getCheckpointType" should return a value
C:\Documents and Settings\SysOp\Pulpit\Matrix\Nowy folder\matrix.pwn(5732) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Documents and Settings\SysOp\Pulpit\Matrix\Nowy folder\matrix.pwn(5744) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Documents and Settings\SysOp\Pulpit\Matrix\Nowy folder\matrix.pwn(5745) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Documents and Settings\SysOp\Pulpit\Matrix\Nowy folder\matrix.pwn(5980) : warning 209: function "OnPlayerRequestSpawn" should return a value
C:\Documents and Settings\SysOp\Pulpit\Matrix\Nowy folder\matrix.pwn(6154) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Documents and Settings\SysOp\Pulpit\Matrix\Nowy folder\matrix.pwn(6245) : warning 209: function "getCheckpointType" should return a value
C:\Documents and Settings\SysOp\Pulpit\Matrix\Nowy folder\matrix.pwn(6280) : warning 209: function "getCheckpointType" should return a value
C:\Documents and Settings\SysOp\Pulpit\Matrix\Nowy folder\matrix.pwn(6280) : warning 209: function "getCheckpointType" should return a value
Matrix_15, Lub je?eli nie umiesz policzy? u?yj licznika klamer by Robert007...
A co do tego, to masz gdzie? 2 razy zdefiniowane , usu? definicje a waring zniknie, lub masz definicje "idx" ale nie zosta?a nigdzie u?yta.
[ Komentarz dodany przez: xqz: 2009-11-10, 15:15 ] Never used. Nie jest nigdzie uzyty, wiec mozna usunac ta definicje.