C:\Documents and Settings\kurczak\Pulpit\Nowy folder\gamemodes\mapka.pwn(477) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "PlayerLeaveGang")
C:\Documents and Settings\kurczak\Pulpit\Nowy folder\gamemodes\mapka.pwn(523) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "getCheckpointType")
C:\Documents and Settings\kurczak\Pulpit\Nowy folder\gamemodes\mapka.pwn(529) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "PayPlayerInArea")
C:\Documents and Settings\kurczak\Pulpit\Nowy folder\gamemodes\mapka.pwn(547) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Documents and Settings\kurczak\Pulpit\Nowy folder\gamemodes\mapka.pwn(547) : error 017: undefined symbol "GetPlayerId"
C:\Documents and Settings\kurczak\Pulpit\Nowy folder\gamemodes\mapka.pwn(549) : error 017: undefined symbol "IsNumeric"
C:\Documents and Settings\kurczak\Pulpit\Nowy folder\gamemodes\mapka.pwn(550) : error 017: undefined symbol "playername"
C:\Documents and Settings\kurczak\Pulpit\Nowy folder\gamemodes\mapka.pwn(550) : error 017: undefined symbol "playername"
C:\Documents and Settings\kurczak\Pulpit\Nowy folder\gamemodes\mapka.pwn(550) : error 079: inconsistent return types (array & non-array)
C:\Documents and Settings\kurczak\Pulpit\Nowy folder\gamemodes\mapka.pwn(550) : fatal error 107: too many error messages on one line
prosze by ktos mi pomogl bo co wyeliminuje 1 blad to dochodza 3 nowe i przy okazji jakby ktos mi pomogl w kilku innych reczach ale to juz na gg
bedzie wiele piw dla zbawcy:D
bo na starym kompie inna mapka mi bujala na .amx a teraz nie moge skompilowac bo sa jakies kurde bledy;/ a nic nie dotykalem:D
prosze pomozcie albo moze mi jakis plikow brakuje??? ktore mialem na starym kompie a tu nie mam?? oprocz tych co sa na gtaonline.pl