Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2014-01-02, 19:01

Luban

Oszałamiający

Na forum: 5955 dni
Nick w MP: Akuro Akai

Piwa: 132

Respekt: 50

"Carlli" napisał/a:

Luban, Rockstar tego ?e gra wyjdzie na PC w 100% nie og?osi?, jak na razie ca?y czas pracuj? nad dodawaniem nowej zawarto?ci do gier na konsolach. A ten screen to FAKE. :)

Pisze tylko co s?ysza?em :P By? r??ne tematy o tym, ?e ma wyj??.. Jak ju? pisa?em tutaj chodzi g??wnie dla nich o kas? wi?c bym si? nie zdziwi? gdyby wystawili to na PC'ta i zarobili wi?cej ni? wydaj?c to tylko na konsole :)

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2014-01-02, 19:33

Carlli

Na forum: 5084 dni

Piwa: 2486

Respekt: 197
Respekt: 197Respekt: 197

Luban, bo ja wiem czy zarobili by wi?cej, du?a cz??? os?b pobrana by gre z internetu. Rockstar i tak ju? zarobi? najwi?cej ze wszystkich producent?w wydaj?c GTA V na samych konsolach(chodzi mi o rekordowy zarobek w 24h). No, ale nie ma co gdyba? poczekajmy na oficjalne wie?ci od Rockstara.

Wysłany: 2014-01-03, 13:18

Danielof1992

Na forum: 5246 dni

Piwa: 10

Carlli, jak mo?esz pisa? o czym? co nie jest pewne i wciska? to reszcie os?b? :|
Gta IV w podobnej sytuacji si? znalaz?o a wersja blaszakowa stan??a pod znakiem zapytania,jednak z nieca?a 8 miesi?cy p??niej zosta?a wydana na PC.
Poza tym zadajmy sobie jedno podstawowe pytanie.
- Dlaczego niby ma nie wyj?? na blaszaki?
Firma jest po to aby by? czyst? komercyjn? sfer? dla swoich i dla siebie.Wi?cej zarobi? na konsolach i na pc'tach ni? na samych konsolach.Ma?o g?upc?w jest takich aby wydawa? na sam? gr? z deka 1200-1600 z? chocia?(-ma?o kto zarabia a? tyle by 1/3 swojej pensji lub jeszcze wi?cej wyda? na takie co?) tacy si? znajduj? ale nie jest ich wielu i na pewno nie zredukuje to warto?ci podchodz?cej pod "gdyby wysz?a na blaszaki".
Gdyby nawet si? bardziej postarali w kwestii zabezpieczenia straty przez piracenie na pewno nie by?yby takie wysokie jak nie zerowe...
Wy dajecie ju? krzy?yk nad niczym pewnym.

Wysłany: 2014-01-03, 13:37

Carlli

Czy ja co kolwiek wciskam pisze to co jest oczywiste Rockstar nawet nie zapowiedzia? gry na PC, a od premiery jej na konsolach jeszcze troch? i minie 4 miesi?ce. Wyda? z pensji 1600 z? na gr? za ponad 200 z? wiesz tylko w Polsce jest taka sytuacja, ?e gry s? tak drogie w stosunku do zarobk?w, a to nikogo ju? nie obchodzi. Chcesz gr? to wydasz ta kas? jak nie to c?? to ju? Tw?j problem. Rockstar nie musi ju? wydawa? gry na PC jak ta bije rekordy sprzeda?y tylko na konsolach i to pokazuje ?e Twoje twierdzenie o drogich grach jest kompletnie nie uzasadnione. Nie por?wnujmy GTA V do innych gier bo nie ma to sensu i co z tego ?e GTA IV ukaza?o si? na PC, z GTA V nie musi by? tak samo. Lecz nie ma co dalej ci?gn?? tej dyskusji a poczeka? na oficjaln? informacje od Rockstara, kt?ry na razie aktualizuje GTA V na konsolach i jako? nie wia? nigdzie zapowiedzi gry na PC.

Wysłany: 2014-01-03, 18:31

Danielof1992

Na forum: 5246 dni

Piwa: 10

Kod:

Czy ja co kolwiek wciskam pisze to co jest oczywiste Rockstar nawet nie zapowiedzia? gry na PC, a od premiery jej na konsolach jeszcze troch? i minie 4 miesi?ce.

Dok?adnie!Widzisz,na poprzedniej stronie napisa?e? ?e podtrzymujesz zdanie i? gta v nie uka?e si? na blaszakach.R??ni ludzie r??nie Ciebie zrozumi? ,jedni ?e jest to tylko Twoje zdanie a drudzy ?e jest to siana propaganda.Ja stawi?em na to drugie.

Kod:

Wyda? z pensji 1600 z? na gr? za ponad 200 z? wiesz tylko w Polsce jest taka sytuacja, ?e gry s? tak drogie w stosunku do zarobk?w, a to nikogo ju? nie obchodzi.

Nie wchod?my w polityk?.Nie czytasz wyra?nie co pisz?.Ma?o os?b zarabia na tyle aby po prostu z 1/3 pensji wyda? na konsol? i gr? co w rezultacie ??cznie daje warto?? 1600 z?.Nie napisa?em ?e pensja statycznego polaka wynosi 1600 z?(Co nieprawd? wcale nie jest),napisa?em za to ?e ma?o kto zarabia 4800 z?.
Nie wiem czy to by? Tw?j post czy nie,chodzi?o mianowicie tu o to ?e nie ma g?upc?w kupuj?cych specjalnie dla jednej gry PS3 i wy?ej i p?ac? w sumie 1200-1600 z? i najbli?ej podaruj? sobie t? gierk?.Mijaj?c to,nie tylko Polska jest taka bogata. :mrgreen: lol
Kod:

Rockstar nie musi ju? wydawa? gry na PC jak ta bije rekordy sprzeda?y tylko na konsolach i to pokazuje ?e Twoje twierdzenie o drogich grach jest kompletnie nie uzasadnione.

I co z tego ?e ta bije rekordy?Napisa?em Ci ?e prosperuj?ca firma to czysta komercja wi?c je?li maj? w tych sprawach nieskazitelne oko to pr?dzej czy p??niej wydadz?.Wi?cej zarobi? na obydwu wersjach a nie na jednej.

Kod:

Nie por?wnujmy GTA V do innych gier bo nie ma to sensu i co z tego ?e GTA IV ukaza?o si? na PC, z GTA V nie musi by? tak samo.

Przypomnia?em Ci tylko sytuacj? sprzed kilku lat aby? tak pochopnie nie wyci?ga? wniosk?w z niepe?nych ale sporych zysk?w,tudzie? nie wiem czy to moje s?owa trac? sens czy Twoje.I nie por?wnuj? dw?ch innych gier.

Kod:

Lecz nie ma co dalej ci?gn?? tej dyskusji a poczeka? na oficjaln? informacje od Rockstara, kt?ry na razie aktualizuje GTA V na konsolach i jako? nie wia? nigdzie zapowiedzi gry na PC.

Bingo,dlatego ?adna wypowied? w tym temacie nie ma sensu,i Twoje negacje wypowiedzi zwolennik?w blaszak?w i moja broni?ca ich.

Wysłany: 2014-01-04, 14:55

ZielonySzarak

Na forum: 4709 dni
Nick w MP: AndroID

Piwa: 26

Ostrzeżeń: 60%
Wszyscy jeste?cie w b??dzie, gta 5 na pc pojawi si? niespodziewanie, rockstar chce nam suprajs zrobi?, my?l? ?e co? mi?dzy lutym a marcem wydadz? giere, zosta?y 3 miesi?ce do marca wi?c jak narazie radz? wam gra? w to co jest, Skyrim, GTA SA, GTA 4, i inne najlepsze gry jakie istniej? do dzisiaj :D , jak gta 5 wyjdzie to wyjdzie i tyle all b?d? happy a moderator albo admin tego forum pozmieniaj? wszystko w dziale o GTA 5 PC :D

Podpis
I was born in the AREA 51 :D

Wysłany: 2014-01-04, 15:44

naimad424

Damian

Na forum: 4915 dni

Piwa: 3508

Respekt: 360
Respekt: 360Respekt: 360Respekt: 360Respekt: 360

O ile pami?tam dobrze, to wersja Gta IV te? by?a zapowiedziana tylko na konsole, wersja PC zosta?a zapowiedziana ok. 2 miech?w przed premier?. Rockstar zb?dzie chcia? z?apa? lekki hajs jaki z?apa? przez wersj? konsolowe, dlatego pr?dzej czy p??niej wyda wersj? na PC.

Po za tym m?wicie o piratach - wejd? kto? na torrenty i zobacz ile wersji na Xbox`a i PS3 gta V zosta?o opublikowanych w sieci.

Wysłany: 2014-01-04, 16:12

Carlli

naimad424, tylko by gra? w pobrana gr? na konsolach trzeba ja przerobi? co oznacza brak mo?liwo?ci gry online co moim zdaniem nie jest op?acalne.

Wysłany: 2014-01-07, 10:54

Lajsun

Na forum: 4756 dni
Nick w MP: Nitro/Lesson

Przecie? gry na konsole robi si? na komputerze, raczej nie powinno by? problem?w z wydaniem na PC.

Wysłany: 2014-01-07, 11:54

Carlli

Lajsun, nie do ko?ca, gry wydane na konsole r??ni? si? od tych na PC poniewa? trzeba zrobi? port co nie jest takie proste jak mog?o by si? wydawa?. Wi?c to nie jest jak Ci si? wydaje.

Tagi: gta
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA V » GTA V » GTA V - PC ? Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi