naimad424, r?wnie? przeczyta?em ten artyku? i ponownie napisz? to samo jak na razie s? to tylko przypuszczenia nie ma jak na razie nawet ?adnej zapowiedzi GTA V na PC, panowie z Rockstar Games ju? nie raz pisali ?e nie maj? nic do powiedzenia na temat wersji na PC.
A mo?e to chwyt marketingowy? Rockstar wyda?o gta v na konsole i ka?dy kupi sobie konsole i gta v a po jakim? czasie wydadz? gta v . I taki gracz pomy?li sobie eeee. zobaczymy jak to si? gra na pc i kupi sobie na pc... Co o tym my?licie?
gacel112, mo?e jest prawdopodobna taka opcja wydania gry na PC jaki? czas po premierze konsolowych wersji. Jednak ja podtrzymuj?, ?e GTA V nie zobaczymy na "blaszakach".
GTA V wyjdzie na PC, w sieci kr??y? filmik z gry, kt?ry obrazowa? menu z ustawieniami sterowania na mysz i klawiatur? w grze, jednak dzi?ki wsp??pracy z YT filmik zosta? usuni?ty, a widzia?em go 18 wrze?nia. Jest szansa, ?e kto? go ponownie wrzuci i wtedy wam zalinkuje
Wygl?da?o to bardzo wiarygodnie, szkoda, ?e ogl?da?em to na fonie i nie mam funkcji ScreenShot. Gdy znalaz?em ten filmik ju? na kompie to by? usuni?ty.. Menu wygl?da?o bardzo wiarygodnie, by?o w j?zyku angielskim i nie wydaje mi si?, ?e by? to fake. Jednak nie mam na to dowod?w i macie prawo tak my?le?.
Mo?liwe, ?e b?dzie na PC, w internecie kr??y du?o rzeczy, ?e jest kilka beta tester?w kt?rzy sprawdzaja wersje na PC, ?e w plikach ustawie? gry by?o napisane PC, no, poczekamy, zobaczymy.
Pawel77n, Mo?e i jest to mo?liwe, lecz nie wiadomo nigdy co si? stanie, pewnie robi? kilka rzeczy i ?ci?gaj? z tego grube pieni?dze, nie wiadomo, nie pr?bowa?em.