k****, po pierwsze to zacznij si? zachowywa?, obowi?zuje kultura na forum.. Po 2, co za idiota kupi Ci do komputera tak? kart??! Narazie jest taka nie potrzebna :>
Po uzyciu ktoregos z command line wyskoczyl komunikat, ze musze reinstalowac gta 4... (Pirat).
Ma ktos jakies sensowne command line i cracka zeby w miare chodzilo?
Sprzet
Procek Intel Core 2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz 2.50GHz
4gb ramu
GeForce GTS 250 512 mb.
Windows 7 prof.
A propo kart graf.
http://www.benchmark.pl/zestawienie_gpu.html jest opcja porownywania kart graf. i gts 250 wychodzi LEPIEJ niz ge force 9800 gt, wiec jak macie sobie kupowac karte graf. pod gry to wezcie GTS'a 250.
FaStlOne, No odkry?e? ameryk? Przecie? ka?dy g?upi wie, ?e GTS250 = 9800GTX+ a 9800GT = 8800GT
Podpis
ASUS P5B Premium + Ai Remote + ASAP + TPM >> Intel PDC E5200 @ 3.6GHz + KARAKORUM>> 2x 2GB G.Skill 1066MHz>> SAPPhIRE HD4850 512MB GDDR3 ||
Pozdro dla frajerów, którzy próbują się logować na moje konto i mi je blokują....
ASUS P5B Premium + Ai Remote + ASAP + TPM >> Intel PDC E5200 @ 3.6GHz + KARAKORUM>> 2x 2GB G.Skill 1066MHz>> SAPPhIRE HD4850 512MB GDDR3 ||
Pozdro dla frajerów, którzy próbują się logować na moje konto i mi je blokują....
Powy?ej zosta?a wymieniona nazwa cracka od SecRom, czyli jest to crack legalny, co mo?e zosta? wstawione na forum, poniewa? jest legalne ... Crack SecRom, wyszed? aby zwi?kszy? p?ynno?? GTA o 4/5 fps, co mo?e nawet du?o da?.. Po prostu do gry nie jest potrzebna p?yta, czyli jak np mamy sytuacje: Zgubile? p?yte,a gr? masz na komputerze, to wystarczy ze to wgrasz i wszystko dzia?a Multiplayer jest dowodem, ?e crack jest legalny i mo?na z niego legalnie korzysta?.. Je?li Administracja pomy?li inaczej, mo?na usun?? link, ale jak dla mnie jest to po prostu DVD<- ->Clone . Aktualnie trudno znale?? owy plik, wi?c mam nadziej? ?e pomog?em..
Drug? pomoc? mo?e by? mod, kt?ry lekko zmienia grafik?, jednak mo?e wp?yn?? na przyrost FPS, jest tam tak?e backup starych plik?w , wi?c bez problemu b?dziecie mogli przywr?ci? standardowe ustawienia, je?li wam si? nie spodobaj? te nowe.
Aktualna wersja to 1.5.1, jednak m?wi? ?e to dopiero BETA.
Jak b?d? mia? czas to zaktualizuje, je?li cokolwiek znajd?.