Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2010-02-23, 09:14

Tomas.IMF

_TomiX_

Na forum: 6712 dni
Nick w MP: ToMiX

Piwa: 565

Respekt: 50

Ostrzeżeń: 20%
Razor_954, chodzi mi o pierwsz? opcje czy musi byc dx9 czy spokojnie moge zmienic na 10 ??

Kod:

-nomemrestrict -norestrictions -minspecaudio -forcer2vb -noswapdelay -stereo -novblank -noprecache -percentvidmem 1.0 -DX9 /high

na
Kod:

-nomemrestrict -norestrictions -minspecaudio -forcer2vb -noswapdelay -stereo -novblank -noprecache -percentvidmem 1.0 -DX10 /high

i bedzie git (sorki jak cos przegapilem strasznie du?o tego tam xD )??

Podpis
Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2010-02-23, 20:07

(SAPD)Booos

Na forum: 6439 dni

Piwa: 1663

Respekt: 57,2

Ej mi si? teraz GTA nie chce w??czy?, co mog?em ?le zrobi?? :/

W?aczam mam bia?e okienko pisze nie wysy?aj, a tak nie mia?em wcze?niej.

Wysłany: 2010-02-23, 23:10

Razorek954

whola, brother.

Na forum: 6701 dni
Nick w MP: Razorek954

Piwa: 8628

Respekt: 67

"Tomas.IMF" napisał/a:

Razor_954, chodzi mi o pierwsz? opcje czy musi byc dx9 czy spokojnie moge zmienic na 10 ??

Kod:

-nomemrestrict -norestrictions -minspecaudio -forcer2vb -noswapdelay -stereo -novblank -noprecache -percentvidmem 1.0 -DX9 /high

na
Kod:

-nomemrestrict -norestrictions -minspecaudio -forcer2vb -noswapdelay -stereo -novblank -noprecache -percentvidmem 1.0 -DX10 /high

i bedzie git (sorki jak cos przegapilem strasznie du?o tego tam xD )??

Jak pami?tam , IV chyba nie obs?uguje DX10, wi?c b?dzie jak 9.. ;p

Podpis
REGULAMIN
ODKOPYWANIE
SPONSOR
RANGI

Co kolwiek powiesz, kraj i tak tego nie zrozumie..
Żyjemy w kraju, którym rządzi komercja..
- Razorek954

Polacy są najbardziej inteligentnym narodem ze wszystkich,
z którymi spotkali się Niemcy podczas tej wojny w Europie.
- Adolf Hitler

Nie pomagam na PW! - Od tego jest forum!

... bez muzyki nie widzę sensu życia.
Dla narodu jesteś zerem - politycy mają w ... twoje zdanie!

Wysłany: 2010-02-24, 19:22

comander

Na forum: 6429 dni

Piwa: 10

m?g?by kto? opracowa? dla mnie(i zapewne nie tylko) commandline?
bo niestety jakiego bym commandline nie u?y? i tak 20 fps :/ jedyna r??nica to taka ?e mog? teraz da? ustawienia na high i brak ograniczenia grafiki,no tylko ?e r??nica low-high wynosi 3 fps :/
m?j komp:
core2duo 2.00ghz
2gb ram
ati radeon x1650pro 512mb

wiem,wiem grafika kijowa pewnie ale nie mam kasy na now? kart?,poza tym wiem ?e procek blokuje te? i wiem ?e mo?na go podkr?ci? na ch?odzeniu stock do 2.5ghz ale nigdy si? w to nie bawi?em i nie chc? schrzani? kompa,system vista home premium 32bit jak co?,za pomoc oczywi?cie :piwo: i dozgonna wdzi?czno?? ^^

EDIT:nie chodzi mi nawet o jako?? bo si? przyzwyczai?em do tego ?e nowsze gry ze sporymi wymaganiami s? u mnie niezbyt ?adne ale wa?niejsza jest p?ynno?? bo bez tej wiadomo jak si? gra :D

Wysłany: 2010-02-24, 22:08

Neon757

Na forum: 6729 dni
Nick w MP: Neon757

Piwa: 1141

Respekt: 49,5

Ostrzeżeń: 60%
Razor_954,
Cytat:

Jak pami?tam , IV chyba nie obs?uguje DX10, wi?c b?dzie jak 9.. ;p

Ja gram na dx. 10 w gta 4 i dzia?a wy?mienicie.

Edit:

comander

Cytat:

m?g?by kto? opracowa? dla mnie(i zapewne nie tylko) commandline?
bo niestety jakiego bym commandline nie u?y? i tak 20 fps :/ jedyna r??nica to taka ?e mog? teraz da? ustawienia na high i brak ograniczenia grafiki,no tylko ?e r??nica low-high wynosi 3 fps :/
m?j komp:
core2duo 2.00ghz
2gb ram
ati radeon x1650pro 512mb

wiem,wiem grafika kijowa pewnie ale nie mam kasy na now? kart?,poza tym wiem ?e procek blokuje te? i wiem ?e mo?na go podkr?ci? na ch?odzeniu stock do 2.5ghz ale nigdy si? w to nie bawi?em i nie chc? schrzani? kompa,system vista home premium 32bit jak co?,za pomoc oczywi?cie :piwo: i dozgonna wdzi?czno?? ^^

EDIT:nie chodzi mi nawet o jako?? bo si? przyzwyczai?em do tego ?e nowsze gry ze sporymi wymaganiami s? u mnie niezbyt ?adne ale wa?niejsza jest p?ynno?? bo bez tej wiadomo jak si? gra :D

Najlepiej to zrzu? na najni?sze wymagania gr? i b?dzie ci dzia?a?o bez zacinki :eye:

Podpis

Wysłany: 2010-02-25, 07:58

comander

no wiesz a? tak durny to nie jestem^^,pr?bowa?em wszystkiego,patch 1.0.4.0 i jeszcze jakis z gtainsajd kt?ry zmniejsza cos tam ?e gra dzia?a szybciej,owszem gra delikatnie przyspieszy?a ale c??,dalej max to 24FPS'y i tak dobrze ?e nie mniej,bawi?em si? te? wczoraj wieczorem z tym commandline,poustawia?em sobie wg w?asnego uznania czyli brak ograniczenia etc,da?em ustawienia na high i jak m?wi?em 24fps,jak dam sety na low to jest zupe?nie to samo zero r??nicy,mo?e wypr?buj? jeszcze inne sposoby mo?e co? zdzia?am...

Wysłany: 2010-02-25, 11:19

Neon757

Jaki masz OS ? Bo to tez zale?y, je?eli masz XP to najlepiej ?eby by? SP3. Ja polecam Widnowsa 7, bo mo?esz gra? na DX. 10 i wygl?da na low, tak jak na DX. 9 na Medium-High (co? takiego). Je?eli nie b?dziesz wiedzia? dalej co i jak napisz do mnie na GG:11646492 to jako? ten problem rozwi??emy.

Podpis

Wysłany: 2010-02-25, 12:56

comander

noo niestety system Vi?(s)ta (wio)xD
dosta?em orygina?ka razem z kompem jak kupowa?em,na xp komp dzia?a nie teges i przez to mam viste,zastanawiam si? na win seven tylko ?e niestety brak kasy a orygina? jako? tak..no nie wiem po prostu pozostaje wi?c pirat si?demki

EDIT:ten commanline to jednoraz?wka?xD wczoraj wszystko ?miga?o na nim a teraz w??czy?em gta i klops ograniczenie jest i gra ?cina tak jak zwykle :/

Wysłany: 2010-02-26, 22:25

Neon757

comander, wyja?nili?my spraw?, masz za s?abego kompa ;) .

Podpis

Wysłany: 2010-02-27, 17:01

comander

no w sumie jak na gta 4 to wiem :D ,tylko ?e jednak gra dzia?a i wiesz zawsze mog?aby dzia?a? gorzej,kompa mam "?redniaka" wi?c i tak ?le nie jest,tylko ?e m?j b??d to kupno komputera w "erze" visty wi?c jest jak jest,a commanline ju? za?atwi?em spraw? dzia?a cacy...

Podpis
Pozdrawiam Cię

Wysłany: 2010-02-27, 23:41

Razq-sDM-

Na forum: 6367 dni
Nick w MP: German/Niemcu.

Piwa: 16

Ostrzeżeń: 20%
Mam problem ... Mam kompa :

Kod:

Procek :Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz 2.34GHz
RAM : 4,00 GB
Typ Systemu : 64Bity
Windows : 7 Ultimate

Problem jest taki ,?e kiedy kupi?em komputer zainstalowa?em gr? gra?em na zupe?nych fullach jakich mo?na by?o ustawi? + mody graficzne zero ?ciny nie wiem jak to si? sta?o... Gdy przybywa?o mi program?w gra coraz bardziej si? spowalnia?a i teraz gram na ?rednich bez mod?w z Native trainer... ?cina ,?cina ;/ Pomo?e mi kto? ? Hellp

Podpis
- Potrzebujesz pomocy? Pisz do mnie.

Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » OGÓLNE » PORADNIKI » GTA4 - Sposób na lepszą wydajność/Commandline/Jakość Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi