m?g?by kto? opracowa? dla mnie(i zapewne nie tylko) commandline?
bo niestety jakiego bym commandline nie u?y? i tak 20 fps jedyna r??nica to taka ?e mog? teraz da? ustawienia na high i brak ograniczenia grafiki,no tylko ?e r??nica low-high wynosi 3 fps
m?j komp:
core2duo 2.00ghz
2gb ram
ati radeon x1650pro 512mb
wiem,wiem grafika kijowa pewnie ale nie mam kasy na now? kart?,poza tym wiem ?e procek blokuje te? i wiem ?e mo?na go podkr?ci? na ch?odzeniu stock do 2.5ghz ale nigdy si? w to nie bawi?em i nie chc? schrzani? kompa,system vista home premium 32bit jak co?,za pomoc oczywi?cie i dozgonna wdzi?czno?? ^^
EDIT:nie chodzi mi nawet o jako?? bo si? przyzwyczai?em do tego ?e nowsze gry ze sporymi wymaganiami s? u mnie niezbyt ?adne ale wa?niejsza jest p?ynno?? bo bez tej wiadomo jak si? gra
Jak pami?tam , IV chyba nie obs?uguje DX10, wi?c b?dzie jak 9..
Ja gram na dx. 10 w gta 4 i dzia?a wy?mienicie.
Edit:
comander
m?g?by kto? opracowa? dla mnie(i zapewne nie tylko) commandline?
bo niestety jakiego bym commandline nie u?y? i tak 20 fps jedyna r??nica to taka ?e mog? teraz da? ustawienia na high i brak ograniczenia grafiki,no tylko ?e r??nica low-high wynosi 3 fps
m?j komp:
core2duo 2.00ghz
2gb ram
ati radeon x1650pro 512mb
wiem,wiem grafika kijowa pewnie ale nie mam kasy na now? kart?,poza tym wiem ?e procek blokuje te? i wiem ?e mo?na go podkr?ci? na ch?odzeniu stock do 2.5ghz ale nigdy si? w to nie bawi?em i nie chc? schrzani? kompa,system vista home premium 32bit jak co?,za pomoc oczywi?cie i dozgonna wdzi?czno?? ^^
EDIT:nie chodzi mi nawet o jako?? bo si? przyzwyczai?em do tego ?e nowsze gry ze sporymi wymaganiami s? u mnie niezbyt ?adne ale wa?niejsza jest p?ynno?? bo bez tej wiadomo jak si? gra
Najlepiej to zrzu? na najni?sze wymagania gr? i b?dzie ci dzia?a?o bez zacinki
no wiesz a? tak durny to nie jestem^^,pr?bowa?em wszystkiego,patch 1.0.4.0 i jeszcze jakis z gtainsajd kt?ry zmniejsza cos tam ?e gra dzia?a szybciej,owszem gra delikatnie przyspieszy?a ale c??,dalej max to 24FPS'y i tak dobrze ?e nie mniej,bawi?em si? te? wczoraj wieczorem z tym commandline,poustawia?em sobie wg w?asnego uznania czyli brak ograniczenia etc,da?em ustawienia na high i jak m?wi?em 24fps,jak dam sety na low to jest zupe?nie to samo zero r??nicy,mo?e wypr?buj? jeszcze inne sposoby mo?e co? zdzia?am...
Jaki masz OS ? Bo to tez zale?y, je?eli masz XP to najlepiej ?eby by? SP3. Ja polecam Widnowsa 7, bo mo?esz gra? na DX. 10 i wygl?da na low, tak jak na DX. 9 na Medium-High (co? takiego). Je?eli nie b?dziesz wiedzia? dalej co i jak napisz do mnie na GG:11646492 to jako? ten problem rozwi??emy.
noo niestety system Vi?(s)ta (wio)xD
dosta?em orygina?ka razem z kompem jak kupowa?em,na xp komp dzia?a nie teges i przez to mam viste,zastanawiam si? na win seven tylko ?e niestety brak kasy a orygina? jako? tak..no nie wiem po prostu pozostaje wi?c pirat si?demki
EDIT:ten commanline to jednoraz?wka?xD wczoraj wszystko ?miga?o na nim a teraz w??czy?em gta i klops ograniczenie jest i gra ?cina tak jak zwykle
no w sumie jak na gta 4 to wiem ,tylko ?e jednak gra dzia?a i wiesz zawsze mog?aby dzia?a? gorzej,kompa mam "?redniaka" wi?c i tak ?le nie jest,tylko ?e m?j b??d to kupno komputera w "erze" visty wi?c jest jak jest,a commanline ju? za?atwi?em spraw? dzia?a cacy...
Procek :Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz 2.34GHz
RAM : 4,00 GB
Typ Systemu : 64Bity
Windows : 7 Ultimate
Problem jest taki ,?e kiedy kupi?em komputer zainstalowa?em gr? gra?em na zupe?nych fullach jakich mo?na by?o ustawi? + mody graficzne zero ?ciny nie wiem jak to si? sta?o... Gdy przybywa?o mi program?w gra coraz bardziej si? spowalnia?a i teraz gram na ?rednich bez mod?w z Native trainer... ?cina ,?cina ;/ Pomo?e mi kto? ? Hellp