Starsz? wersj? to se mo?esz, ale pogra? w 0.1b, ale w t? wersje SA-MP'a chyba ju? nikt nie gra xD No mo?e jaki? g?upek co se chce poczitowa? sam ze sob?
ja mia?em starsz? wersje sobeita na samp 0.2.2 i mia?a fake kill, ?ci?gni ta paczke http://www.gtaonline.pl/11002.htmi zainstaluj tego s0beit For SA-MP 0.2.2 musi by? tam fakekill
Szukam czita na niewidzialno??, nie dawajcie linku do paczki SA-MP Cheats By [TBC] Clan bo tam jest czit na niewidzialno?? lecz nie dzia?a dajcie link do dobrego czita na niewidzialno??
Starsz? wersj? to se mo?esz, ale pogra? w 0.1b, ale w t? wersje SA-MP'a chyba ju? nikt nie gra xD No mo?e jaki? g?upek co se chce poczitowa? sam ze sob?
Zainstaluj SA-Mp 0.1b ,a si? przekonasz ?e nadal wiele os?b w to gra !.
Lecz jakie? 99 % tych os?b gra na cheatach xD
Poszukuje cheata, na spawnowanie wozow. ( Byle NIE s0beit, ani V0glez, najlepiej jak by mnia? jedn? ow? opcje )
1.Jak co? to v0gelz a nie v0glez (po za tym on nie ma funkcji spawnu pojazd?w)
2.Sa-Mp Place Menager - on mo?e spawnowa? pojazdy jednak ma te? inne opcje.
w dodatku jest niewygodny w u?yciu bo trzeba minimalizowa? GTA i wpisywa? id pojazdu jaki chcesz spawnowa?.
3.Polecam s0beita - nie ma lepszego cheata.
s0beit nie doko?ca spawnuje pojady dok?adnie teleportuje pojazdy kt?re s? na mapie do nas np.Mapa stuntu same nrg-500 porozstawiane nie ma innych pojazd?w na mapie to ju? se helikoptera nie zespawnujemy
Siemka.Poszukuje Bota kt?ry potrafi walczy? itp. nie m?wcie ?e takiego nie ma bo jest chod?by nawet na servie 87.230.56.82:7762 i ma nick brrrh..Przyda?by mi si? ten bot poniewa? bym mia? z kim gra? Z g?ry thx
Moge Ci da? bota jako skrypta.
Oczywi?cie walczy, niedaje w hide poniewa? niewiem do ko?ca jak go uruchamia?.
Nazywa si? Zombie Bot. Wiem tylko ?e w??cza sie go jako? przez /rcon'a.
Oczywi?cie jak kto? pobierze, to nieobra?e si? jak postawi piwo.