Pisze to za kolege; Szukam cheata dzi?ki kt?remu dam sobie admina na serverach RP z lvl 2000...
Jak kto? zna link/nazwe prosze napisa? Mi na GG: Mam w podpisie, a ja przeka?e kumplowi...
Podpis
"Siła człowieka nie polega na tym, że nigdy nie upada, ale na tym, że potrafi się podnosić."
Elo
Dzisiaj gra?em z koleg? na pewnym serverze stunterskim. Oczywi?cie grali?my na cheatach i on mia? taki program do spawnowania samochod?w. Niewiedzia? jak sie on nazywa m?wi? ?e to dodatek do cheat?w. Prosi? bym o znalezienie tego cheata. Za odnalezienie
Ja chce moda albo cheata(nie wiem) kt?ry mi w SinglePlayer b?dzie spawnowa? ziom?w z gangi i mod kt?ry poprawia rozum bot?w Groove Street(?eby jak widzieli wrog?w odrazu atakowalli a nie jak ja kogo? strzele) Na pocz?tku gry ?e mog? wywo?a? odrazu wojne gang?w i max respekt(?e mog? nawet wzi??? 2000 ty? ludzi) a w?a?nie jak jest to ?eby si? da?o spawnowa? te? ludzi z Ballas i Vagos
Szukam cheata kt?ry na serwerach RP gdy dodaje sobie kase to mi odbiera za chwile a chcial bym takiego zeby mi nie odbiera?o. Czekam na pomoc.
Za pomoc X4