OK wi?c ja szukam cheata albo lepiej jakis mod cleo albo zeby ktos napisal cos takiego ze gdy ja strzelam to strzaly do kolesia dochodza a gdy on do mnie to wogole nie dolatuja czy nie trafiaja , to ma nie byc god i inne telenowele poprostu cos takiego zeby mnie w zyciu nie trafili i zeby tem mod czy co tam byl
wlaczany/wylaczany pod jakims przyciskiem np. F3 .
Dzi?kuje za pomoc.
Polec? piwaaa ;D
es2, podobno jest spos?b na kase na mruczku ?e spawnujesz sobie pieni?dze 4 sekundy przed respawnem, s? wtedy zapisywane. Podobno komu? dzia?a/?o wi?c mo?e stworzysz jakiego? bota kt?ry 4 sekundy przed respawnem aut da nam 500tysi?cy? Nie wi?cej bo poleci automatyczny ban
es2, nie wiem jak, ale podobno 4 sekundy przed respawnem zapisywane s? statystiki i kasa, czyli teoretycznie je?li zespawnujesz sobie kase a serwer nie zd??y ci jej zabra?...
Nie mam zielonego poj?cia, mo?e da si? jako? co? napisa?/ustawi? aby przed wpisaniem komendy /respawn przez admina i odliczeniu kilkunastu sekund doda?o 10 tysi?cy. Albo ustawi? bota kt?ry daje co kilka setnych 5 tysi?cy, na pewno si? trafi xD
Raczej w?tpie aby by?a taka luka w anti-moneyhacku. Jeszcze rozumiem, ?e mrucznik, ale w?tpi? w to. Niby co ma zwi?zanego respawn aut z "odblokowywaniem" anti-moneycheata? I po co w og?le odblokowywa? jak mo?na po prostu w jednej zmiennej trzyma? kas? i aby serwer sam zmienia? ilo?? kasy do kasy w zmiennej. Nie tw?rzcie cud?w.