Posiadam skrypt na teleportowanie si? w r??ne miejsca, tylko potrzebuj? aby osoby z rang? Moderator i wy?ej mog?y jej u?ywa? (tak, wiem ?e nie jest doko?czony, bo brakuje kordow)
function teleport( hitPlayer, matchingDimension )?
setElementPosition ( hitPlayer, KordX, KordY, KordZ )?
end
if isObjectInACLGroup( 'user.'..getAccountName( account ), aclGetGroup( 'Admin' ) ) then?
end
addCommandHandler("tp(nazwa. Przyklad: tpspawn", teleport)?
Ostatnio zmieniony przez kzum91 2016-08-20, 09:35, w całości zmieniany 1 raz
Chodzi o usuni?cie kreatora postaci, czyli ?eby mo?naby by?o zalogowa? si? na login, kt?ry podamy przy rejestrowaniu a nie loguj?c si? na posta? stworzon?.
Autorem zasobu jest Piotr172.
W jego w?tku znajduje si? wszystko, czego by?cie potrzebowali: http://gtao.pl/skrypt-rej...rp-vt100704.htm
mo?ecie mi pomoc zrobic ze jak wejdzie sie w dany marker to nadaje skin oraz bron ?
Sam marker dziala ( linijke z broniiom usunolem ) lecz gdy do niego sie wejdzie juz nie dziala nadanie skina
oto kod:
function test ( thePlayer )
setElementModel ( thePlayer, 266 )
end
addEventHandler ( "onMarkerHit", cylinder, setElementModel )
createMarker ( 1579.86, -1635.21, 13.56, "cylinder", 1.5, 255, 255, 255, 170 )
mo?ecie mi pomoc zrobic ze jak wejdzie sie w dany marker to nadaje skin oraz bron ?
Sam marker dziala ( linijke z broniiom usunolem ) lecz gdy do niego sie wejdzie juz nie dziala nadanie skina
oto kod:
function test ( thePlayer )
setElementModel ( thePlayer, 266 )
end
addEventHandler ( "onMarkerHit", cylinder, setElementModel )
createMarker ( 1579.86, -1635.21, 13.56, "cylinder", 1.5, 255, 255, 255, 170 )
Witam pisze w tym temacie o mala pomoc gdyz robie serwer i probowalem naprawic ogrpg-core z tego co mi si? udalo naprawic ban kick ale mam problem poniewaz nie moge naprawic zabieranie prawka jak komus zabieram prawko to moze jechac sobie dalej. oraz jak daje komus vipa to takze nic bo jak reloga to juz go nie ma prosze o pomoc w zamian dam