Napisze kto? mi skrypt ,?e jak auto si? pAli ,lub dymi na czarno ,to ga?nie silnik ,i si? nieda odpali? ,dopiero gdy si? to auto naprawi to mo?na odpali? .Daje piwo ,respekt i jak b?dzie ?adne to wynagrodze Jakim? psc albo SMS
radzixxD, Poniewa? nie masz napisanego skryptu na dawanie kasy graczowi
masz tu szybki skrypcik
addEvent("givePlayerMoney", true)
addEventHandler("givePlayerMoney", root, function(value)
if not tonumber(value) then return end
givePlayerMoney(source,value)
function toggleInteraction(value)
local pojazd = getPedOccupiedVehicle(localPlayer)
local vehicle=localPlayer:getOccupiedVehicle()
if vehicle then
if vehicle:getData('twojelementdaty') and vehicle:getData('twojelementdaty')==true then
outputChatBox('Nie odpalisz silnika w pojezdzie z salonu')
return
tylko musisz uzupe?ni? tam element daty z pojazdu salonowego
if vehicle then
if vehicle:getData('twojelementdaty') and vehicle:getData('twojelementdaty')==true then
return
tylko musisz uzupe?ni? tam element daty z pojazdu salonowego
Zablokowa?o mi interakcje, ca?kiem, we wszystkich autach (I nie jestem pewnien czy dobre element daty wpisa?em, ale by?y jedyne)
if vehicle then
if vehicle:getData('vehsell:info') and vehicle:getData('vehicle:desc')==true then
return
maslibo, Je?eli dasz takie to zablokujesz all auto bo wszystkie maj? desc do aut kt?re spawnujesz w salonie daj "setElementData(autozsalonu,"pojazdzsalonu") i to daj do ifa
maslibo, Je?eli dasz takie to zablokujesz all auto bo wszystkie maj? desc do aut kt?re spawnujesz w salonie daj "setElementData(autozsalonu,"pojazdzsalonu") i to daj do ifa