Temat ten służy do zadawania małych, drobnych pytań odnośnie języka PAWN. Przykładowo, pytanie może zawierać prośbę o wyjaśnienie, jak działa dana funkcja. Gdy pytanie jest bardziej złożone, zaleca się założenie nowego wątku, stosując się do zasad opisanych w regulaminie działu.
Ostatnio zmieniony przez zugi 2025-05-05, 02:42, w całości zmieniany 6 razy
to ze gracz musi byc juz w aucie
a PLAYER_STATE_DRIVER jest to id 4
ten public uruchamia sie gdy nasz gracz zmienia stystyke na inne id
np wsiadamy do auta to mamy jakies tam inne id a gdy wsiadziemy do auta to zmienia sie id na 4.
w momemcie gdy zmieniamy id statystyki to uruchamia sie ten public.
tak jak napisal kolega wyzej ze mozesz wlasnie w tym publicu dac nazwe auta do ktorego wsiadles..
Mam pytanko.
Jak zatrzyma? Timer kt?ry uruchamiam komend??
To znaczy:
Mam komend? na otwieranie bramy i w niej si? uruchamia Timer kt?ry uruchamia public kt?ry ma zamkn?? t? bram? lecz gdy wpisz? kilka razy t? komend? to ju? brama zamyka si? po kilku sekundach a w Timerze mam ustawione na 30 sekund Wi?c jak zatrzyma? Timer? Mam na my?li to ?eby przed tym Timerem do uruchomienia da? kod kt?ry zatrzyma poprzedni uruchomiony Timer
Ale si? rozpisa?em xD
P?zdro
// Jest to ma?e pytanie, wielko?ci pytania nie okre?la ilo?? znak?w do? u?ytych
THX Psychol
Podpis
Nie mam stóp...
Ostatnio zmieniony przez Jimmy J 2008-09-29, 16:16, w całości zmieniany 3 razy
killtimer wlej tam gdzie wpisujesz CMD i bedzie git ale przed Extimer..
robert wiesz ze myslalem nad tym dzialem dlugo... ale wszyscy mowili ze nie bo juz jest dzial pawno...
[ Komentarz dodany przez: Psychol: 2008-09-29, 17:21 ] Tw?j post jest kompletnie zb?dny, by? mo?e on wiedzia? gdzie to wklei? b?d? pomy?la? gdzie to wklei?...