Mam t? map? ju? po angielsku, ale szukam po polsku, bo ja si? nie znam na PAWNO, to jak mam przet?umaczy?? xD A na tym serwerze co poda?em wy?ej, mapa by?a przet?umaczona... to nie wiem...
@DOWN
Tak, gram na PGW, ale mam przerw? i czekam do PGW 3 xD
Ostatnio zmieniony przez Segal 2011-09-21, 21:01, w całości zmieniany 2 razy
linijki normalnie t?umaczysz na polski tyle ?e troch? trwa bo tutaj jest chyba 55 tys linijek tak?e nie polecam:)
jak znajd? po polsku to od razu dam link;p
a i mam pytanko poza tematem,Segal ty grasz na PGW?
siemanko . Poszukuje mapki na serwer. Chodzi mi o mapk? z jak najwi?ksz? ilo?ci? mod?w. Najbardziej odpowiada?aby mi ta z serwera FuN.
Ew. Prosze o nazwy mod?w jakie tam sa uzyte [exp, ten pasek na dole, to okienko w prawym dolnym rogu ]
Poszukuje mapy do servera Truck, tak? na kt?rej by?yby takie frakcje i firmy: Kierowca, Policja, Medyk, Linie Lotnicze, Taxi, Pomoc Drogowa, Raben, RiCo, Delta Trans, K&K Transport i Max World Trans (2 ostatnie wymy?lone )nazwy mo?na zmieni?. Og?lnie to ciekaw? map? ale dzia?aj?ca. Z g?ry dzi?ki.
Witam wszystkich
Troche dziwna pro?ba ale jak by komu? si? chcia?o poszuka? lub jak b?dzie mia?
Mapke prost? na kt?rej z pocz?tku wybierasz kim chcesz by? policja albo gang (sid?eja:D CJ) wybieram dajmy na to policje respawn przy komisariacie a przy nim tylko zwykle radiowozy za to przy gangsterce wozy ich, chodzi o to ?eby jechali na siebie i najprostrzej w swiecie nawalali, przyda? by si? te? licznik zabi? i padni?? aby mo?na by?o odr??ni? lepszego
To jak by si? da?o - czym wi?cej kasy tym lepsza bro? ale to ju? zb?dne.
Wa?ne jest to ?eby sobie pogra? bo mam ekipke i chce z nimi pogra? w tych klimatach (bat w ryju).
Dzi?ki.
No wybacz.
1. Nie jestem twoim kolegom.
2. Je?li si? na ?artach nie znasz to masz problem.
3. "Morda" to m?w sobie do kumpli w piaskownicy a nie do mnie.
Wracaj?c do mapy to takich map w internecie jest "pe?no" wi?c jak jeste? tak leniwy ?eby wej?? w jeden dzia?/temat i pobra? pierwsz? lepsz? map? to masz ch?opcze problem.
Mapa szuka?em zaledwie 3 minuty...
Do pojedynk?w 1 vs 1 lub wi?cej..
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
1. No ja tym bardziej nie twoim
2. Teraz to Ty si? nie znasz
3. A morda m?wie kiedy chce np. do takich muloczk?w jak Ty
Uwierz ?e szuka?em ale nie mam takich umjej?tno?ci jak Ty ?eby znale?? w 3min
do tego szuka?em tak? jak ja chce a nie podobn?.
Stary widze jednak ?e to 3minutowa praca .. Co to wogole za gowniana mapa!! ja chce klimaty jadac autem Cj'eja a nie respawn podejscie i ***** stary wogole nie kumasz.
gdybym cos takiego chcial to bym napisal ze jest mi to obojetne ale tak nie zrobilem napisalem dokladnie o co mi chodzi nie chce nic podobnego!
Hmmm.. Zmieniasz id skina na cj'a i nim jedziesz w czym problem ? I tak si? zastanawiam co znaczy "muloczk?w"
A i si? zastan?w co piszesz ziomek
Najpierw do mnie "kolego" teraz piszesz
Troch? to dziwne ale dobra.
Takiej mapy "jak ty chcesz" to raczej nie ma. Ale ci m?wi? pobierz map? jak?? DM ! Z systemem gang?w, zmie? sobie id skin?w na skin cj'a.
I b?dziesz mia? a jak takiej rzeczy zrobi? nie umiesz to nawet si? za to nie bierz.
I ten temat nie s?u?y do wyzywania wi?c jak masz zamiar mnie wyzywa? od "muloczk?w" i innych ?a?osnych tekst?w to zostaw to dla siebie