Sie tak nie spinaj, nie bij...
sie tu dziwic ze masz a? taki wysoki respect.
Gdybym wiedzial ?e tak si? wog?le da bym pewnie pr?bowal ale napisa?em ten ?a?osny temat.
Ehh... Dobra nie chodzi?o mi o ?a?osny temat tylko o twoje ?a?osne wyzwiska.
A respekt mam taki bo jaki? bug by? czy co? bo oddany g?os tylko 1 wi?c to nie mo?liwe ?ebym mia? - 112 od jednego g?osu ale nie musz? ci si? tutaj t?umaczy?.
Ehh... Dobra nie chodzi?o mi o ?a?osny temat tylko o twoje ?a?osne wyzwiska.
A respekt mam taki bo jaki? bug by? czy co? bo oddany g?os tylko 1 wi?c to nie mo?liwe ?ebym mia? - 112 od jednego g?osu ale nie musz? ci si? tutaj t?umaczy?.
Koniec naszej rozmowy. Bay
Teamt sie zaczol na mapie a skonczyles na poscie o moje zalosne wyzwiska spoko ?e chociaz probowales doceniam to jaki jestes dobry bay
Poszukuje mapy Polish Truck z frakcjami :
-pogotowie ratunkowe
-pomoc drogowa
-taxi
-policja
itd aha oraz obiektami razem w jednym pliku
Daje 10 piw za najlepsz? odpowiedz
Witam, szukam mapy DM. mam niewielkie wymagania. Zale?y mi na tym by by?o du?o pojazd?w na mapie, by mo?na by?o u?ywa? huntera, hydry oraz wi?kszo?ci broni np. snajpery lub odpowiednika snajpery bez lunety(nie pamietam nazwy) a najlepiej by by?y dostepne wszystkie bronie. mapka jest mi potrzebna do postawienia serwera na sieci lan