1. Nazwa mapy: Zeby bylo kupowanie posiadlosci, bank itp ale z pociagiem.
2. E-mail tw?j: [email protected]
3. Jak ci pomoge nale?y si? piwko: Takie jakie lubisz
4.Sam wybierasz czy mape chcesz na maila czy na forum: obojetnie chociaz jak mozesz to na maila.
Z gory dziex
No niechce sie naprawde sprzeczac ale jak wlacze serwer to nawet jest na kolorowo w literkach 0.2 jestem pewny i to bardzo nawet w zalaczniki jest podpisana tak landgrab02.rar czyli 0.2 a nie 2.1 jestem pewny ze to nie jest to jak by ktos mogl to niech to sprawdzi i mnie potwierdzi ok to najwyzej bym prosil ta sama tylko innt nr mapki np 3.1 jak tylko jest to mozliwe pozdro
Tomo dzieki na ciebie zawsze moge liczyc spoko gosc jestes oto mi chodzilo wielkie piwko dla ciebie i jeszcze raz pozdro
[ Dodano: 2007-08-02, 22:58 ]
ok jeszcze male pytanko czy ta mapka dziala na multiplayer 0.2.1 bo niechce mi na nim isc a na 0.1 mi idzie multi ?
[ Dodano: 2007-08-02, 23:28 ]
i sprawdzalem w tej wersji multi 0.2.1 i jak ustawie ta mapke to mi wylacza serwer wcale niechce jej wlaczyc moge wiedziec co sie dzieje ze tak jest ? jak to ustawic by dzialalo Pozdro