W nazwie mapki (tego pliku .amx) s? spacje usu? je, teraz mapka si? nazywa tak LV DM~MG+LG 2.1 PL.amx zmie? nazw? na LVDM~MG+LG2.1PL.amx i w server.cfg daj tak LVDM~MG+LG2.1PL
no ok ale mam jeszcze pytanka 2 mapka naprawde super ale dlaczego nie kiedy sie spada jak sie zaczyna grac albo w tuningu sa bledy gry ktore wywalaja z serwa. I jeszcze pytanko czy dostepna jest wogule mapka w wersji LV DM~MG+LG 3.1 PL Pozdro
Tomo a cos nowszego od tej co mam tylko zeby tez byl
LV DM~MG+Landgrab i np nowsza od LV DM~MG+Landgrab 2.1 jest cos takiego i bez np bugow jak tak czy mozna prosic bo tamta mapka jest naprawde super tylko ze wlasnie ma te bugi
wystawilem dokladnie to samo ale koles ty chyba czytac nie umiesz tam w kolorowych literkach pisze 2.1 a nie 0.2 nazwa jest taka bo poprostu tak nazwalem ten plik zeby latwiej bylo na serwie ja uruchamiac i dzieki adilbn ze wkoncu ktos uwierzyl ze to jest 21 a nie 02 (tak to jest jak sie nie umie czytac )
Koles wiesz co mialem wpisana mapke bez odstepu tez bys chyba mial stara jak bys wpisal bez odstepu wpisz to zobaczysz czy bedziesz mial nowa czy stara wiec nie robmy z tego afery
[ Dodano: 2007-08-03, 10:57 ]
A pozatym pomaga mi zawsze Tomo i zawsze wszystko chodzi mi bez szfanku zeby wiecej bylo takich jak on