Szukam skryptu
*kt?ry wy??cza?by mape po wej?ciu na server
*infobota np. co jaki? czas na czacie pokazywa?aby si? informacja jak doda? neon do samochodu, jaki skrypt jest pod jakim klawiszem itp. - ju? mam
*daj?cego 350$ po zabiciu kogo?
Ostatnio zmieniony przez kulka5010 2015-01-20, 19:30, w całości zmieniany 1 raz
Szukam:
-Sposobu aby usun?? w standardowym freeroamie mapk? z wyborem spawnu i ustawi? jeden lub kilka.
-Systemu domk?w w kt?rym domek po tygodniu by?by zabierany dla gracza.
Witam szukam tylko tych dwoch skryptow ktorych nie znalazlem!
-Na muzyke z auta - Wiem ze jest ich wiele ale zadnego nie znalazlem by leciala wlasna muzyka albo by ja ktos slyszal.
-Mechanik - Znalazlem ale to tylko takie ze wsiade do auta i dopiero sie naprawilo a ja chce jak np wjezdzam do garazu jest jakis inny typek ktory wzial prace mechanika i moze poszczegolne czesci naprawiac.
Poprosze o pliki zapakowane w zip'a/rar'a bo ja nie ogarniam jak jest tylko kod!
Witam, jestem tu nowy na forum, a wi?c szukam skryptu na fotoradary do mta, ?e stawiasz fotoradar gdzie chcesz, za pomoc daj? piwko. oraz je?eli kto? b?dzie chcia? to zap?ac?. Skrypt podobny do serwer?w np. Play Your Life, lub jbb, widzia?em oni maj? taki skrypt, jest to ?e po przekroczonej pr?dko?ci za???my 80km/h jest b?ysk i wyskakuje zosta?e? z?apany przez fotoradar, p?acisz 500 $.
Prosz? o pomoc w tym skrypcie, je?eli co? prosz? o szybk? odpowied?. Z g?ry dzi?kuj?.
Szukam skryptu pod klawisz shift i alt pod altem ma byc nitro na przycisk w??czane czyli puszcze i nie bedzie go a pod shiftem przyspieszanie+takich textur na serwer jak kto? ma http://screenshooter.net/101737175/hoxxkpr