Witam, chcia?bym was prosi? o par? skrypt?w gdy? chc? za?o?y? serwer RPG+Prace a nie wiem czego potrzebuje ( dopiero zaczynam ) Pobra?em na razie tylko Chat Global i to wszystko . Prosi?bym aby?cie powiedzieli czego jeszcze potrzebuje, par? prac te? nie zaszkodzi . Licz? na was. Daje piwko.
[ Dodano: 2015-04-04, 13:00 ]
Witam, chcia?bym prosi? was o pomoc. Chce stworzy? serwer RPG+Prace lecz nie wiem jakie skrypty mi s? potrzebne, prosi?bym was o podstawowe skrypty i na : Gie?d?, salony, stacje paliw, frakcje (policja,mechanik,medyk), par? prac dorywczych (paczki, listonosz, magazyn) oraz range premium nie wiem czy jak pobra?em Tagi na H@ to b?dzie to r?wnie? na Premium, panel logowania. Jak co? pomin??em pisa? (serwer zak?adany na pukawce.pl) Licz? na was!.
@Edit Madd, wiesz mo?e sk?d mog? wytrzasn?? skrypt na co? w stylu walizki do MTA? Bo za chiny nie umiem znale??.. Dzia?aj?cy oczywi?cie.. Z G?ry dzi?kuj? to co dla mnie robisz <3:D
Madd, Tak tak.. W?a?nie o to mi chodzi tylko ?e do MTA.. Bo do SAMPA mi nie potrzebne skoro stawiam Serwer do MTA a do MTA za choler? nie umiem znale??..
Witam szukam skryptu na informacje czyli PO 2 minutach pjawia sie na chacie Info Strona serwera:Adres strony po 4 minutach Administratorzy serwera:LAdministratorzy itp. Informacje kt?re co 2 minuty b?dzie si? wy?wietla? inna np co 2 min strona serwera co 4 min administratorzy oto chodzi my?le,?e opisa?em jasno.
Witam ponownie, szukam skryptu do MTA na /Odliczanie>/Odlicz/CD/Countdown Zeby cyfry by?y kolorowe i co najwazniejsze na Srodku Ekranu nie na chacie. Odliczanie od 3/2/1/GO! Z g?ry dzi?kuj? za po?wi?cony czas;'D
Witam,szukam skryptu kt?ry restartowa? by dany skrypt co okre?lony czas ( nie wiem czy da rad? to zrobi? w jednym skrypcie kt?ry mia?by si? restartowa? :C)