chyba ka?dy wie oco chodzi chodzi o skrypt na zaraz wraca ju? jest
Na comunity znalaz?em ale ?aden nie dzia?a tutaj na forum od kilku u?ytkownik?w te? mi pomogl? ale tak?e nie dzia???y te skrypty od u?ytkownik?w forum otrzymywa?em co? takiego
DaxRel69, Czy przerobi?by? mi lub napisa? od nowa skrypt na zw/jj za darmo bo zrobi?em w??sny
function zw(thePlayer)
local gracz = getPlayerName(thePlayer)
outputChatBox (gracz.." zaraz wraca! ", getRootElement(),255, 100, 100)
end
addCommandHandler("zw", zw)
function jj(thePlayer)
local gracz = getPlayerName(thePlayer)
outputChatBox (gracz.." Ju? jest!", getRootElement(),255, 100, 100)
end
addCommandHandler("jj", jj)
Szukam skryptu raczej jest on do zrobienia mianowicie na cos takiego,?e np mam syrene stra?ack? lub jaki? d?wi?k i che by graczz m?g? to koemd? odpali?
dokldanie tak;
mam np darude sandstorm i chce by gracze z teamu psp mogli tylko j? odpali? tak aby s?yszeli j? wszyscy obecni na serwerze.
Co? typu mandat,?e tylko team policja mo?e wystawic mandat ale wszyscy widz?,?e jest on wysstawiony.
Witam. Jak zapewne wszyscy szukam skryptu na kickowanie, banowanie i dawanie ostrze?e?. Ale takie te?, co by informowa?o o tym innych graczy na dole ekranu . Na tej zasadzie jak jest np. Na pylife lub na bestplay. Za pomoc dam piwko i repke
Witam. Jak zapewne wszyscy szukam skryptu na kickowanie, banowanie i dawanie ostrze?e?. Ale takie te?, co by informowa?o o tym innych graczy na dole ekranu . Na tej zasadzie jak jest np. Na pylife lub na bestplay. Za pomoc dam piwko i repke