Szukam skryptu na prywatne pojazdy takie jak ma: pylife czy 4life, chodzi mi, o to, ?e respi? woz, ustawiam cen? itp, potem mo?na podej?? i kupi? owy w?z. Za pomoc daje 10 piwek!
Potrzebuj? kodu lub skryptu na inne syreny dla Policji SF. Chodzi mi oto ?e ja podmieniam na syreny jakie chc? (ze ?ciezki dzwiekowej), i pod klawiszem 'L' ?eby by?y te syreny. Dam zimne piwo!
Kojarzy kto? co??
Szukam skryptu na logowanie i spawnowanie si? w kordach X: -2457.2526855469 Y: 135.28593444824 Z: 35.171875
Poszukuje tez skrypt na prawo jazdy (Po Polsku), ale taki na kt?rym by si? je?dzi?o do marker?w
MrPatryk9i, logowanie mo?e by? ka?de jedno tylko ustawiasz w nim swoje kordy spawnu a prawo jazdy te? jest tylko wystarczy szuka? bo du?o jest tutaj tego
Wi?c tak. Koledzy szukam skryptu na Licznik z przebiegiem i paliwem, skrypt na gie?d?, na kt?r? jak wjade np (lv) w marker, to mi wyskoczy, ?e podaj cene pojazdu itp.. Skrypt na prawo jazdy, ?e wchodz? w marker lub do urz?du ls i zdaj?, i ?eby nie mo?na by?o wchodzi? do pojazdu gdy sie nie zda. Skrypt na takie co? jak na p*life, ze ka?dy ma swoje samochody. Skrypt na to ?e mozna tepa? pojazdy do siebie, skrypt na usuwanie wybuchni?tych samochod?w z mapy. Szukam tak?e blokad? bicia na serwerze.
Prosz? o pomoc! stawiam i
Fanciak ja wiem, lecz jestem tak? ciamajd?,?e nie potrafie szuka? :F Mo?esz mi poda? linki?? I tak btw: Mam [MAPA]Rondo LV i powiedzcie mi gdzie ja to mog? wgra?, aby by?o to na serwerze?, a z tym prawojazdy, jest taki problem i? jak w??cz? ten skrypt to i tak gracz bez prawka mo?e je?dzi? nie kapuje tego, i chcia?em ustawi? BLIPY i pisa? Fanciak, ?e sprawdza si? KORDY za pomoc? komendy /gp, to te? nie dzia?a. Wi?kszo?? skrypt?w ja nie ogarniam. Prosz? aby kto? mi jeszcze raz poda? linki to tych skrypt?w:
* skrypt na Licznik z przebiegiem i paliwem,
* skrypt na gie?d? na kt?r? jak wjade np (lv) w marker, to mi wyskoczy, ?e podaj cene pojazdu itp..
* Skrypt na prawo jazdy, ?e wchodz? w marker lub do urz?du ls (albo gdzie indziej i zeby by? BLIP) i zdaj?, i ?eby nie mo?na by?o wchodzi? do pojazdu gdy sie nie zda.
* Skrypt na takie co? jak na pylife, ze ka?dy ma swoje samochody.
* Skrypt na to ?e mozna tepa? pojazdy do siebie,
* To co najwa?niejsze, bo mam du?o wybuchni?tych samochod?w na mapie i nie wiem co z nimi zrobi?: skrypt na usuwanie wybuchni?tych samochod?w z mapy.