Witam, szukam skryptu ci?gle do radiowozu policji, w kt?rym s? nowe koguty czyli jak jakim? przyciskiem w??czamy to w radiowozie pojawi? si? kratki za przednimi siedzeniami, przy zderzaku taki dodatek i z lewej strony drzwi przednich taki jakby "fotoradar" prosze o pomoc ci?gle szukam i nie moge znalesc. Mecze sie z tym z dwa miesiace, za danie do pobrania i wyjasnienie stawiam duzo piw przy jego postach/watkach. Pozdrawiam, i prosze o pomoc!!
Szukam dzia?aj?cego skryptu na paliwo i stacje paliw, taki ?ebym m?g? si? na nim pouczy? i poprzerabia?.
+ Szukam podstawowego skryptu na malowanie pojazdu (lakierni?/lakiernika), przy kt?rym nie trzeba by? mechanikiem, bo jak taki pr?buj? przerobi?, aby mo?na by?o bez uprawnie? mechanika, to co chwila wywala jakie? bugi
Szukam paczki YLGames stworzonej przez pana prezesa. pono? j? udost?pni? kiedy
[ Dodano: 2016-02-15, 11:08 ]
Poszukuje skryptu na pracze tymczasowe takie jak na pylife. ze wchodz? do urz?du i mog? wzsi?sc prace. i dodaje automatycznie do ACL
MIKAELmta, nie chodzi mi o podmiank?, mam podmiank? pod radiow?z ale teraz szukam podmianki lub nawet skrypt jest na ta lamp?, kraty w radiowozie i spod zderzaka dwa haczyki...
Siema szukam paczki na serwer DM lub skrypt?w na:
-Panel Statystyk
-Co? w stylo dostania kasy za zabicie gracza
-Panel wyboru zabaw (dobrze by by?o razem z tymi zabawami)
-Prywatne auto Zapis tune,panel tp do siebie auta itp.
-Par? prac
-Dodatki do map
-System kupowania tune
Wiem ze tego troch? du?o
by?bym wdzi?czny nawet za jeden skrypt.
Witam, szukam skryptu na przechowywalni? pojazd?w i prawo jazdy.
Za pomoc postawi? .
Szukam te? skryptera na serwer RPG.
IP serwera: mtasa://188.68.249.130:20284
Skype w?a?cicieli: jakub.braja2004, klaudiusz.torba3