! Koniecznie zapoznaj się z regulaminem forum.
Pamiętaj, aby zawsze go przestrzegać, nie mniej ważne są również regulaminy działów, w których się wypowiadasz!
Zamiast zakładać temat po kilka razy, bo jest usuwany przez Administrację, przejrzyj regulamin i napisz poprawnie temat!
Sprawy z administracją możesz załatwiać anonimowo w tym dziale.
Najważniejsze informacje od Administracji możesz przeczytać tutaj oraz tutaj.
Elo szukam gotowego skryptu mta na salon samochodowy/sklep samochodowy w sf gdzie po zakupie auto b?dzie si? spawni?o gdzie? ko?o gracza i nikt nie b?dzie m?g? zabra? auta graczowi np. nie posiadasz kluczyk?w do tego auta lub te auto nale?y do [nick] ale te? ?eby auta nie znika?y np do zresetowaniu serwera z g?ry dzi?ki za dobry skrypt leci rep+ i piwko
Witam Szukam Skrypty/Linijki do skryptu A mianowicie chodzi oto ?e mam frakcje SAPD mam syrenki ?wieltne zrobione lecz nie posiadam skrypty na d?wi?kowe oraz mam pytanie jak zrobic by np w premmierze policyjnym by?y d?wi?kowe
Witam spo?eczno?? gtao
Mam do was pro?b? , poszukuj? skryptu na komend? /pokazauta
Je?eli j? wpiszemy to pokazuje nam w panelu gui nasze auta rozstawione po mapie a jak na kt?re? wci?niemy pola blip to pokazuje gdzie ono jest .
Dzi?ki za pomoc
Poszukuje skryptu na kajdanki kt?re pozwalaj? na zakucie gracza tak ?e jest on do nas przyklejony i mamy mo?liwo?? umieszczenia go w radiowozie i ponownego wyci?gni?cia z owego radiowozu ( gracz nie mo?e samodzielnie opu?ci? radiowozu )