Witam Mam Serwer GTA V i poszukuj? skrypt?w na komend? /freeze50 i zamra?a graczy na 50 metr?w tak samo jak /dajbroni id i daje na 50 metr?w bro? o danym id oraz /rozbr?j i rozbraja graczy w obr?bie 50 metr?w pozdrawiam i czekam na szybk? odpowied? za pomoc daje
! Koniecznie zapoznaj się z regulaminem forum.
Pamiętaj, aby zawsze go przestrzegać, nie mniej ważne są również regulaminy działów, w których się wypowiadasz!
Zamiast zakładać temat po kilka razy, bo jest usuwany przez Administrację, przejrzyj regulamin i napisz poprawnie temat!
Sprawy z administracją możesz załatwiać anonimowo w tym dziale.
Najważniejsze informacje od Administracji możesz przeczytać tutaj oraz tutaj.
Witam Mam Serwer GTA V i poszukuj? skrypt?w na komend? /freeze50 i zamra?a graczy na 50 metr?w tak samo jak /dajbroni id i daje na 50 metr?w bro? o danym id oraz /rozbr?j i rozbraja graczy w obr?bie 50 metr?w pozdrawiam i czekam na szybk? odpowied? za pomoc daje
Amn, chodzi Ci o ten skrypt co jak piszesz np: /me siema
to jest co? takiego jakby?:
Carlos siema
Je?li chodzi Ci o to to nie musisz pobiera? ?adnego skryptu z interenetu... takie co? jest ju? od razu na serwerze, sam sprawd?.
szukam skrypt?w
-panel logowania
-wyb?r gang?w (Grove,Rosyjska Mafia,Policja,Ballas,Vagos).
-wyb?r skin?w do Grove,Mafi,Poli,Ballas,Vagos.
-?eby dawa?o XP co 5 minut i pod tab ?eby pisa?o ile mam XP i ile kili a ile ?mierci.
-?eby mo?na by?o robi? napady na bank za napad dostawa?o by si? 50K.
-?eby mo?na by?o robi? napady na sklep za napad dostawa?o by si? 25k.
-?eby mo?na by?o si? przy tych przystankach tp doballas,grove,mafi,poli,sklepu,banku,vagos.
-?eby mo?na by?y jakie? 100 paczk? w ls
-?eby by?o mo?na kupi? bro?
-to ma by? serwer wojny gang?w
Prosz? o Pomoc
no dobra a mam jeszcze jeden skrypt i daje folder z tym skryptem do katalogu resources.
i dalej w acl daje <object name="resourse.(nazwa skryptu) " >< /object > i nie dzia?a kto? mi pomo?e w jak? linijk? trzeba da? "<object name="resourse.(nazwa skryptu) " >< /object >"
bo nwm czy trzeba w acl da? /mete i dopiero to <object name="resourse.(nazwa skryptu) " >< /object > czy jak?
Prosz? o Pomoc
[ Dodano: 2016-05-20, 19:58 ]
ju? wiem jak to si? robi
szukam skryptu na zapisywanie swojego pojazdu.gdy kupuje auto i wy??czam serwer auto zniknie.Gdy kto? mia?by skrypt prosz? o link w komentarzu z g?ry dzi?kuj?