Witajcie Mam Ma?y Problemik Z Mta:SA Poniewa? Zrobi?em Serwer pobra?em gamemoda RPG i niewiem jak zrobic Frakcje na komende np:
Policja-/loginpoli,/uwiez [nick],/uwolnij [nick] Salon-/loginsalon+panel salonu na sprzedaz aut i automatyczne pobieranie pieniedzy Taxi-/logintaxi,/taxistart Naliczanie Pieniedzy ,/taxistop ponieranie pieniedzy lub do taxi panel np /tpanel Urz?d-/loginurzad,regcar(rejestracja auta,/dajdo dawanie Komus dowodu osobistergo /eddo Edytowanie Dowodu osobistego San-News-/loginsn i jakis Panel Np Na Gazetke Itd PomocDrogowa-/loginpd,/Napraw [nick],/zatankuj [nick] Ammunation-/loginammo,/panelammo [na sprzedarz Broni]
I zeby Nie mozna bylo sie logowac bez nadania PRAW np ze lider tylko moze dac prawa Prezencik Za Pomoc Na DOLE <>
Za pomoc Dam 10 piw Zalezy Od Tego Jak Bd Sie Sprawowa? Dany Skrypt
[ Dodano: 2011-12-02, 22:11 ] Elo Szukam Systemu paczek moze ktos dac za pomoc 5piffek sch?odzonych THX
LENKO, No PLis Chcem pierwszy raz zrobic server taki jak nigdy nie bylo LENKO plis
[ Dodano: 2011-12-03, 14:08 ]
Eloszka mam Pytanie Zrobi?em 8 bank?w sb i nie pokazuje mi ich na mapie zrobi?em tak! jak sie do nich zblize to mi je pokaze xD prosze o pomoc za pomoc postawie