poszukuj? kompletn? baz? danych(plik .sql) Your Adventure RPG. najlepiej z serwera na kt?rym byla uzywana. z g?ry dzi?kuj? za pomoc. nagradzam piwkami i respektem
dobra jednak szukam skrypt?w tylko takich jak
-tunigowanie auta w sf!
-bank (?e b?dzie mo?na napady robi?) Sf!
-Sklep (?e b?dzie mo?na napady robi?) SF!
-Kile i ?mierci ?eby by?y i si? zapisywa?y
-guns shop w sf!
-ranga ?eby by?a
-?eby by?o z 50 rzeczy schowanych w SF! (jesli gracz by znalaz? all dosta? by 500tys)
!MOG? ZAP?ACI? ZA TE SKRYPTY SMS!!!
Witam, poszukuje prostego skryptu kt?ry po klikni?ciu jakiego? klawisza (najlepiej F2) wy?wietla? by zdj?cie w jakiej? ramce. Daje piwo i respekt b?d? odwdzi?cz? si? w inny spos?b, pozdrawiam
Poszukuj? skryptu na rang? , ?e na pocz?tku gracz ma 10 pkt . i zabijaj?c z ak47 dostaje 5 pkt , z snajperki 2 a jak zginie traci 3 , i ,?e jak uda mu si? zdoby? 20 pkt. to wyskakuje mu zdj.
Podpis
Cześć w MTA jestem jako Rodzaje.
Wszystko jest po staremu nie zamierzam stawiać RPG.
Witam czy kto? by m?g? mi podes?a? skrypt "GAME ADMINS" to mi jest bardzo potrzebne poniewa? niestety bez tego nie b?d? mia? CMD Admininstratora oraz poszukuje skryptu "H-PANEL" je?li droga admininstracja to posiadasz prosz? da? mi linka do tego na PW albo pod tym postem