Witam, poszukuj? podmiank? pod Karetke na serwer RPG. Prosi?bym o NIE polskie podmianki Najlepiej ?eby to by?y podmianki karetek z ameryki albo cos w tym stylu.
Szukam Ca?ego GM It's your wolrd'a mo?e by? z wszystkimi komendami i mapkami (Nawet by mi si? ca?kowity GM przyda? ze wszystkim opr?cz MySQl) Za paczk? od razu daj? Browarka
Witam szukam skryptu na gaszenie silnika gdy auto ma 0 wytrzyma?o??. I gdy pr?buje odpali? wyskakuje mu komunikat "Twoje auto jest zniszczone. Zadzwo? po PD"
cyc11 zerowa wytrzyma?o?? auta=wybuch.
Tutaj masz skrypt na wy??czenie silnika i wy?wietlenie wiadomo?ci , gdy wytrzyma?o?? auta jest mniejsza ni? 400.
http://www.mediafire.com/...fmcd/skrypt.rar
Pawel5321, dzi?ki dzia?a ale moje pytanie jest takie czy jest mo?liwo?? by te auto wg nie mog?o jecha?, bo tera mo?e tak z 2 merty jecha?+ m?g?by? zrobi? tak ?e nie spami b??dami
Witam szukam skryptu na lakierni? ?e wchodzi si? w w marker i wy?wietla mi si? gui (takie jak pod F1 z malowaniem) je?eli by kto? wiedzia? gdzie m?g? bym to znale?? to prosz? o ewentualn? Odpiwiedz. Za pomoc stawiam browarka. Z g?ry wielkie dzi?ki