Poszukuj? modelu (to chyba ten dzia?) pracownika elektrowni atomowej . Chodzi, ?eby by? w masce i ubraniu dla pracownika. Widzia?em kiedy? taki skin tylko nie wiem sk?d on jest.
Pilnie szukam jakie? rampy do podnoszenia samochodu dla mechanika, chodzi mi o podmianki. Znalaz?em jedn? na Community ale jest to podmianka pod g?o?nik (2231) lecz ja mam te g?o?niki u?yte na ca?ym serwerze, a jak podpisa?em podmiank? na g?o?nik (1840) to jest bez tekstury. Umie kto? przerobi? podmianki, lub poleci? jak?? rampe? Dam i respekt
Szukam naprawionego dutyadmin do paczki PYS, w kt?rym s? komendy kick, pban itp.
W moim nie dzia?aj? komendy kick itp.Pisze na g?rze ?e gracz zosta? wyrzucony, jednak ci?gle jest na serwerze.
Szukam naprawionego dutyadmin do paczki PYS, w kt?rym s? komendy kick, pban itp.
W moim nie dzia?aj? komendy kick itp.Pisze na g?rze ?e gracz zosta? wyrzucony, jednak ci?gle jest na serwerze.
Drogi Furiacie . Musisz doda? skrypt do ACL admin , a mianowicie wej?c w Admin Panem , Resources , Manage ACL , klikn?c na Admin i addObject i wpisa? ( resource.<nazwa> . Potem zresetuj skrypt i wszystko b?dzie ?miga? . Licz? na piwko i RP
Tworzy si? marker pod ACL. Je?eli jest kto? w danym ACL np "Straz Pozarna" i wejdze w marker to przenosi go do teamu pod TABem i na chacie pisze, ze [nick gracza] zaczyna sluzbe w PSP.
Witam, poszukuje dzia?aj?cej suszarki dla policji (gamemod ogrpg) Najlepiej jakby mo?na by?o ustawia? pr?dko?? i dawa? mandaty za przekroczenie pr?dko?ci